Seferberlik İlan Edilebilir 2018
-
@antimülakat sanırım mı tabiki de teferruat. Çağırılırsak hazırız elhamdulillah
-
Seferberlik olursa bu başlıktan herkes birliğini yazsın beyler orda tek zor olur şimdi
-
@antimülakat hocam bence abartıyorsunuz bahsettiğiniz konu http://www.milliyet.com.tr/400-erbas-ve-er-seferberlik-egitimi-canakkale-yerelhaber-2317299/ bununla alakalı bir durumdur bu da arada bir yapılan standart uygulamalar
-
@aliveli seferberlik gorev emri e-devlette var zaten. milli savunma bakanligindan sefer gorev yerlerinizi gorebilirsiniz:)
-
@issiz Bu görev emri dediğiniz şey her zaman yazan bir şey mi yeni bir durum mu?
-
Ya bu tezkereyi aldıktan sonra galiba 45 yaşına kadar devlet geri çağırıp eğitim verip gönderebiliyormuş onlardan biri olabilir yada yukarıdaki linkte olduğu gibi seferberlik tatbikatı olabilir
-
@plansız önceden bellidir zaten öncesinde ,acil durumda kimin nereye gidip silah altına alınacağı
-
@plansız her zaman yazar hocam. seferberlik ilan edilirse oradan bakip gidecegiz gorev yerlerimize. rahat olun yani
-
@Antimülakat MADDE 213 – (1) Halk arasında endişe, korku ve panik yaratmak iki yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
-
@plansız her zaman vardı hocam o yeni değil, arada gelenleri duyuyordum ben de
-
@guyan-gelmiş bu çok iyiydi hocam ama arkadaşların değindiği konular doğru, seferberlik anında gidilecek birlikler edevlette halihazırda mevcut olarak bulunuyor askerliği yapanlar açısından
-
Arkadaşlar bu abimiz uzman çavuşken istifa etmiş birisi. Nisan dedim ama bu ayın 25'i için eğitime çağrılmış. 45 günlüğüne Manisa Kırkağaç a gidecekmiş. Genel seferberlik için ülke toprakları içinde savaş olmalı dostlar. Bu ihtiyatlı davranmak ile ilgili devlet töresi.
-
E-devlet e baktım öyle bir kaydım yok. Sadece askerliğini yapmış olanlara var demek ki
-
@harristodaro Bende niye yazmıyor hocam
-
Afrin operasyonu sonrası münbiç var. Abd oradan kesinlikle ayrılma derdinde değil. Kudüs olayı Abd nin gücünü yerle bir eden bir hamle oldu. Bunu başaran ülke olarak Türkiye çok ön plana çıktı. Ben bütün bu gelişmeler eşliğinde devletin ihtiyatlı davranmayı yeğledigini düşünüyorum.
-
@guyan-gelmiş cimer başvurularımıza ekleyelim bunu
-
@antimülakat devlet bu kadar ihtiyatlı düşünseydi 30 yıldır askeriyeyi fetöye teslim etmezdi ben hükümet politikalarının sağlam temellere dayandığını düşünmüyorum.Standart bakanlıkların bir zamanlar kabul ettikleri personel projelerinden bir tanesi benim gözümde.
-
Meşhur bir kahin vardı her sene yılbaşında söyledikleri yayınlanır ya.96'da 3.dünya savaşının başlangıcında bizim ülke ve Suriye'yi söylemiş.Kahinlere pek inanmam ama aklıma geldi.Hayırlısı olsun
-
@fernando-reges ne güzel forumu düzeltmiştik savaş filan hiç iyi olmadı.
-
Rutin bir uygulama arkadaşlar bu. 4-5 sene önce bir akrabama da gelmişti bu görev emri.