Cumartesi Günü ( Hava Durumu, Dizileri, PTT, Yapılacaklar, Anlamı, İş vs) Hakkında Konuşalım
-
Kamuda çalışanlar için tatil başladı, özel sektörün kurumsal alanlarında çalışmayanlar ne yazık ki çalışıyor ama onların da pazarları tatil yaptığını düşünerek enerjilerinin gelmeye başladığını düşünüyorum. Cumartesi günleri neler yapıyorsunuz, tatillerinizi nasıl değerlendiriyorsunuz? Benim için cumartesi günleri artık diğer günlerden farksız çünkü her gün iş günü .
-
Cumartesi ve pazar günü tatil yapan insanlar için cumartesi en güzel gündür. İnsan psikolojisi gereği pazar günü pazartesi başlayacak işin, okulun, var olan işlerin sorumluluğunu hissederek öğleden sonra huzursuz hissetmeye başlayabilir lakin cumartesi hem kalkma saatinin daha ideal olması, hem bütün günün rahat hissettirmesi bakımından daha sıcak ve enerji dolu olmaya müsait bir gündür. Cumartesileri seviyorum.
-
Sanırım herkes dışarıda ve güzel bir şeylerle uğraşıyor. Ya da sıkıcı işlerle uğraşmaktan vakit bulamıyorsunuz. Ne yapıyorsunuz arkadaşlar .
-
Haftasonunun tadını çıkaranlara selam olsun Gün farketmeksizin masa başında dirsek çürütmeye devam edenlere de benden bi çay/kahve.
-
@Sahrud Çayımı/kahvemi isterim. Hele ki soğuk kahve olursa daha mutlu olurum .
-
Hava çok güzel ve kendimi yanında mutlu hissettiklerim var onlardan birine gitmek istiyorum. bize kendimizi değerli hissettiren kim varsa iyi ki varlar..
-
Cumartesi günü müzik önerim:
George Baker- Little Green BagKeyifli günler arkadaşlar
-
@Phoenix sevgili admin arkadaşıma özenerek naçizane bende bir tane önermek istiyoree Farid Farjad-Masti ya da Amad Amma. Bugüne kadar anlamlarını hiç merak etmedim bilen varsa söylesin
-
Phoenix ve sabırsız ikinizin önerdiği müziği de dinledim biriniz beni heyecan ve karmaşaya sürüklerken diğeriniz durgunlaştırdı ve huzura çekti. Alacağınız olsun .
-
@Destan huzur istiyorum demiştin sanki
-
@sabırsız Arada diyorum öyle şeyler . Çok şükür huzurumuz yerinde Allah bozmasın.
-
Adminler divanı mı kurulmuş :girl_tone1:
Cumartesi=haftalık çalışma hedefini tutturamadığım gün benim için o yüzden heralde ağzıma takıldı bu şarkı :metal_tone1: Rag'n'Bone Man - Human -
@sabırsız Cumartesi Günü ( Hava Durumu, Dizileri, PTT, Yapılacaklar, Anlamı, İş vs) Hakkında Konuşalım içinde söyledi:
Farid Farjad-Masti ya da Amad Amma
İnanılmaz bir seçim yapmışsınız. tercihiniyap.net'in adminiçesinden daha azını bekleyemezdim zaten.
-
@hayatım-sınav Neye çalışıyorsunuz ya da ne için çalışıyorsunuz hocam? Düzgün bir ses sistemi ile zevkle dinlenecek bir parça laptoptan aynı keyfi vermiyor ne yazık ki Ama telefona indirdim bile. Size de şunu öneriyorum Dua Lipa-Blow Your Mind
-
Cumartesi iyi yeminlen ya, öğlene kadar yatıyorsun, kalkıyorsun rahat rahat kahvaltı yapıyorsun. Üstüne aileyi al rahat rahat gez, toz. Delirmeceler falan yani tabi KPSS canavarından kurtulmuş isen, Allah herkese nasip etsin
-
@Phoenix muhasebe çalışıyorum çok yavaş ilerliyor kafa göz dalmak geliyor içimden. Daha sakin bişey önerebilirim laptopdan dinlenesi Ville Valo feat Natalia Avelon öneri için ayrıca teşekkür ederim.
-
@hayatım-sınav Hocam klasik önermişsiniz. Asıl ben teşekkür ederim öneriler için. Özellikle bunu uzun zamandır dinlemiyordum. Bir öneri de benden gelsin o zaman. Hindi Zahra - Beautiful Tango
-
@Antimülakat canavar çok güzel benzetme olmuş iki senemi yedi hala doymadı.
@Phoenix klasik ve söylenesi :v_tone2: müzik önerileri çok hoş akşam huzuru oldu :girl_tone1: -
Bu ileti silindi! -
Merhaba arkadaşlar. Cumartesi geldi, bu cumartesi için size bir önerim var. Hadi her şeyi bi sıfırlayalım. Böyle aklımızda, geçmişimizde, hayatımızda yapamam zannettiğimiz şeyleri, yaşanmış ya da yaşanan kötü olayları, yapmak isteyip de panik halinde olduğumuz işleri, sevmediğimiz insanları, sevip de karşılık bulamadıklarımızı, gereksiz heyecanlarımızı ve zihnimizde yer eden tüm gereksizlikleri temizleyelim. Kendimizi temizlenmiş hissedelim. Umarım iyi bir cumartesi ve hayat geçirirsiniz .