TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Cumartesi Günü ( Hava Durumu, Dizileri, PTT, Yapılacaklar, Anlamı, İş vs) Hakkında Konuşalım

KPSS B
    12
    88
    16648
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Destan
      Destan Son düzenleyen:

@Phoenix Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Büyük adamdı 🙂 .

Allah fukarayı sevindirmek isterse önce eşeğini yitirtir, sonra buldurur.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • Destan
        Destan Son düzenleyen:

Hem biraz enerji vermesi hem de sorgulatması için dinleyin 🙂 .
        https://www.youtube.com/watch?v=cmm4guwzpGM

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • H
          Hayatım Sınav Son düzenleyen: Hayatım Sınav

Nerde okudum hatırlamıyorum, bir söz var hani: ota çöpe gülmek benim seçimimdi yoksa ben de biliyorum hayatın komik olmadığını. Bugün öyle bir cumartesi benim için.
          https://youtu.be/RYPWxymohWs

Destan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Destan
            Destan @Hayatım Sınav Son düzenleyen:

@hayatım-sınav Teşekkür ederiz şarkı için dostum 🙂 .

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • Destan
              Destan Son düzenleyen: Destan

Bunun ardından biraz yumuşatalım ortamı @Phoenix bence sen bunu dinlemelisin 🙂 .
              https://www.youtube.com/watch?v=qHFxncb1gRY

• Antimülakat
                Antimülakat Son düzenleyen: Antimülakat

www.tercihiniyap.net/forum için çalışıyoruz, ne tatili, çok zor şartlarda Cumartesi günü resmen mesaiye kaldık. Oysa bugüne özel hiçbir planlarım yoktu, full yatış. TY 'de toplu iş bırakma eylemi organizasyonu tertiplemeyi düşünüyorum.

Destan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • Destan
                  Destan @Antimülakat Son düzenleyen:

@Antimülakat Unut onu, öyle bir şey yok. Patron kızıyor 🙂 .

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı -1
                  • P
                    Phoenix Son düzenleyen:

@Destan Ben zeppelin sevmiyorum hocam 😕

• P
                      Phoenix Son düzenleyen:

Cover sever misiniz?

Daniela Andrade isimli hanımefendi bu işin ehli harbiden. Özellikle sevdiğim bir parçayı da sizle paylaştım. İyi geceler..

https://www.youtube.com/watch?v=6Zex2x-6ePc

• H
                        Hayatım Sınav @Destan Son düzenleyen:

@Destan rica ederim :girl_tone1:
                        @Antimülakat "Arbeit macht frei" hafta içi-sonu demeden çalışan sloganı: Çalışmak özgür kılar :muscle_tone2:

P 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • P
                          Phoenix @Hayatım Sınav Son düzenleyen: Phoenix

@hayatım-sınav Cumartesi Günü ( Hava Durumu, Dizileri, PTT, Yapılacaklar, Anlamı, İş vs) Hakkında Konuşalım içinde söyledi:

Arbeit macht frei

Aman efendim. Bu slogan nazi kamplarının girişindeki tabelalar da yazardı Hitler döneminde.

0_1480185428282_Arbeit-macht-frei-Inschrift-im-KZ-Auschwitz-gestohlen_ArtikelQuer.jpg

H 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • H
                            Hayatım Sınav @Phoenix Son düzenleyen:

@Phoenix evet onlar da kullanmış tabi hastalıklı bir şekilde.

• Destan
                              Destan Son düzenleyen:

Gün biterken söylemek gerek ki hayat tüm sevdiklerinizle güzel. Geriye kalan her şey hayatımız için sadece ara renkler. Sevdiklerinize seni seviyorum demeyi ihmal etmeyin, yapıyorsanız yapmaya devam edin; yapmıyorsanız ve uzun zamandır yapmadıysanız nerede olurlarsa olsunlar onlara hemen söyleyin : SENİ SEVİYORUM 🙂 .
                              https://www.youtube.com/watch?v=NGFToiLtXro

• P
                                Phoenix Son düzenleyen: Phoenix

Can't Take My Eyes off You önerdiğinizi görünce önerdiğiniz şarkıyı dinlemek istemedim. Bunun için bağışlayın ama geçerli bir sebebim var. Closer diye bir film var bilmem, biliyor musunuz? sevgili Daimen Rice The Blowers Daughter adlı şarkısı bu filmde soundtrack olarak kullanılıyordu. Filmin tam kırılma noktasında çalan bu şarkı bitmeden tam 3 tane sigara içmiştim. ''cant take my eyes off you'' bu soundtrack'ın nakaratında var ve ben de size direk onu öneriyorum. Ki sizin şarkıyı paylaşma nedeniniz ile çok benzeyen bir konuyu ele alan bir film olduğunu da eklemeliyim.

https://www.youtube.com/watch?v=5mgEjUbIZ2k

• Destan
                                  Destan Son düzenleyen:

Merhabalar 🙂 . Cumartesi rahatlığı eşliğinde sanırım biraz geç başladım güne. Cumartesi günü kökeni ile başlayalım yine güne.
                                  Arapça cuma kökeninden; cumanın ertesi anlamında oluşan kelime dilimize de buradan geçmiştir.
                                  Latince kökeni Roma mitolojisindeki adaletin, tarımın, gücün ve dansın tanrısı olan Satürn'ün günü olarak oluşmuştur (Saturday) . Satürn gezegeni de adını bu tanrının isminden almaktadır.
                                  Birçok dinde dinlenme günü olarak kabul edilen cumartesi yine birçok dilde ismini dinleme günü anlamındaki kelimelerden almaktadır. Ayrıca bazı dinlerde "Cumartesi Sebti" yaşanmaktadır. Belki bir arada bu konuyu detaylandırırız.
                                  İyi cumartesiler ve hafta sonları diliyorum arkadaşlar 🙂 .

• P
                                    Phoenix Son düzenleyen:

''Diyorum hepimizin bir gizli adı olsa gerek
                                    belki çocuk ve ihtiyar,belki kadın ve erkek
                                    hepimiz, her birimiz gizli bir isimle adaşız ''

Dün gece okumak istemiştim bugüne nasipmiş. Herkese güzellikler, güzel günler..

Destan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                    • Destan
                                      Destan @Phoenix Son düzenleyen:

@Phoenix Çok hoş bir tını olarak geldi bu sözler kulağıma. Teşekkür ederim değerli kardeşim bu paylaşım için 🙂 . Ben de bu güzel sözlere güzel olduğunu düşündüğüm bir şarkı ile karşılık vereyim o zaman.
                                      https://www.youtube.com/watch?v=U8IHna3l7xE

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                      • sabırsız
                                        sabırsız Son düzenleyen:

Saçımla bile kavga ettiğim bir gündü😒 Bu nasıl bir cumartesi

Ne haliniz varsa gülün 😊

Destan 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • Destan
                                          Destan @sabırsız Son düzenleyen:

@sabırsız Saçlarınla barıştın mı kardeşim? . Özür dileyin bence birbirinizden 🙂 .

sabırsız 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • Destan
                                            Destan Son düzenleyen:

Cumartesi günü, akşamı birileri eğlenmeye çıkmıştır muhtemelen, biz de kalanlarla eğlenelim o zaman 🙂 .
                                            https://www.youtube.com/watch?v=qeMFqkcPYcg

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 2 / 5
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti