2018/1 ataması
-
@zavallı-kimyager hocam bölüm ne 89 çok iyi bi puan ben 79 la bi umut bekliyorm hiç beklemym o zmn
-
@ltfye, içinde söyledi: 2018/1 ataması
@zavallı-kimyager hocam bölüm ne 89 çok iyi bi puan ben 79 la bi umut bekliyorm hiç beklemym o zmn
Hocam bu işler bölüme göre değişir. Bölümünüz ne bilmiyorum ama gene de bekleyin...
-
@figo102009 benim bölüm iktisat hocam hayatımın hatası da diyebiliriz
-
@ltfye, içinde söyledi: 2018/1 ataması
@figo102009 benim bölüm iktisat hocam hayatımın hatası da diyebiliriz
Benim de iktisat hocam.. Ama bakalım hayırlısı..
-
@zavallı-kimyager gelir bu puana güzel puan masaalh
-
@rlg bölüm kimya hocam ama Bizim bölümden çok fazla alım yok Mecbur 4001 bekliyorum
-
@zavallı-kimyager
Bolumunuzu isminizden anladım ins.hakkinda hayırlısı olsun -
Arkadaşlar bu tercih kilavuzu neden yayınlanmadı acaba
-
@isltme_isltme artık hareketlenir buralar, sanırım seçim falan derken kılavuz işi de askıda kaldı.
-
kadrolar açıklandı.
-
-
@figo102009 inşallah
-
Ay hadi insallah bu olsun yaa 79 iktisat şansım var mı arkadaşlar
-
@hgrotius, içinde söyledi: 2018/1 ataması
@figo102009 inşallah
83 'le gelir mi hocam nedir öngörünüz..?
-
@figo102009 4001 mi alan mı?
-
-
@figo102009 alanda gelmeyebilir ama 4001 de yazın yani hali hazırda işiniz yoksa başlangıç olur size de.
-
@hgrotius, içinde söyledi: 2018/1 ataması
@figo102009 alanda gelmeyebilir ama 4001 de yazın yani hali hazırda işiniz yoksa başlangıç olur size de.
Hocam alan gelmezse 4001 gelir mi ki hiç? Çünkü bütün bölümler basvuracak ya o açıdan dedim. Gelse keşke yazmaya yazarım yani...
-
çok az kadro vermişler valla yazık günah. Muhtemelen seçim etkilenmesin diye önce kurumlardan ek kadrolar istedik açıklaması yaptılar ve seçim öncesi kadroları açıklamadılar. Başka açıklaması yok hocalarım kadro sayısı çok az, kendi bölümümden yazabileceğim kadro sayısı 132 ve sadece benim bölümüm tercih vermeyecek iibf lilere 132 kadro ve 4001 den de yanlış symadıysam 30-40 kontejan vardı ikisi toplam 200 kişi bile yok...ve bu haziran ataması....çok yazık oldu çokkk
-
@figo102009 kardes ben 89.15 ile bekliyorum kendi bolumumde aca aca 4 5 kadro acmis oda gelmesi zor ve benim gibi bekleyen malesef onlarca yuksek puanli arkadas var o yuzden 4001 de yazacagim :(( aylardir bekledigimiz kadrolara bakin malesef yine birsey cikmadi