2018/1 ataması
-
@aliveli kyk gümrük ptt ye başvurdum gümrük icin puanım yetmedi kyk da tutmadı büroya başvurdum ama o da olmaz herlde
-
@ltfye çıkmadık candan ümit kesilmez hocam dur bakalım.
-
@aliveli bi müneccim sizsiniz ya atıp tutuyorsunuz 2018'de bir daha böyle kadro açılmazmış, artık devlet küçülecekmiş, eğitim sağlık devlet tarafından sunulmayacakmış.. Argümanlara bak, süper. Mehmet şimşek ne diyor millet ne anlam çıkarıyor. Gelip bir de bunu burada uzman gibi söylüyor, sanki 50 yıllık bürokrat.
Yalan yanlış kafanıza göre atıp tuttuklarınızın insanların umutlarını kırdığının farkına varın artık.
-
@fondra tmm kardeş kusura bakma.
-
@fondra müneccim olmaya gerek yok bu seçimden sonra kamuda radikal değişiklik olacak sağır sultan bile duydu. Kamuda alımı sıfırlamak, ucuz iş gücü sağlamak bunlar defaten bakanlarca söylendi. Bu alınların çoğunluğuda seçim için yapılıyor. Hoşuna siyasi sebeplerle gitmeyebilir ama görünen köy kılavuz istemez. Hele ki merkezi atamadan her kurum teker teker çıkarken 2018/1 ile büyük bir kadro bekliyorsan Allah yardımcın olsun.
-
@fondra hocam umut etmek istiyorsunuz hak veriyorum ama gerçekçi olmakta fayda var. Bunun yanı sıra arkadaşlar bakanların, siyasilerin açıklamaları üzerinden yorum yapıyor öyle evde otururken ya bir şeyler yazayım da şuradaki insanların umutlarını kırayım, biraz moral bozayım gibi bir niyetleri yok nihayetinde. Örneğin şu başlığı biraz incelerseniz kamuda bir çok değişiklik olacağını farklı bir çok forum üyesinin yazdığını görebilirsiniz;
https://forum.tercihiniyap.net/topic/3617/yeni-kamu-personel-rejimi/107?page=6
Buna ek olarak merkezi atamada her yıl kontenjanların düşük gelmesi de yapılan yorumlar ile paralel durumda. Gönül ister ki hep güzel yorumlar yapılsın, güzel analizler duyalım ama ortadaki durumu görmezden gelip bu yapılırsa bu sefer de umut tacirliği yapılmış olur. Sizce bu daha mı iyi?
-
Son zamanlarda bahsedilen bu yeni rejim meselesi bürokrasiyi düzenleme çabası bunun b grubu alımıyla bir alakası yok. Tamamen uzman/müfettiş gibi üst kadroları ilgilendiriyor.
Merkezi atamayla 2018/1 e tercih verecek olan adamın bunlarla bi alakası yok ki.Artık alt seviye memurluklar tamamen sözleşmeliye kaydırılacak dense anlarım ama yok eğitim özlleştirilecek, yok sağlık özelleştirilecek, artık hiç memur alınmayacak vs komik şeyler bunlar. Bu ülkenin genetiğinde memurluk ve devlete yüklenme vardır ve bu öyle 657'yi değiştirdim yok yeni rejim getirdim goygoyuyla değiştirilecek şeyler değildir, adı değişir ama sistem aynı yürür.
Sonuç olarak bu demek değil binlerce kişi alacaklar.. Evet yine az sayıda kadro gelir, çoğu sözleşmeli olur bu standart memurlukların ama bu defa çok alacaklar 2018 den sonra bi daha almayacaklar demek boş boş atıp tutmak olır sadece
-
@fondra “kamuya alımları sıfır seviyesine çekeceğiz” ne demek hocam? Veya neden sözleşmeli alınan memurlar asgari ücret arasındaki fark şiddetle kapanıyor? Ayrıca değişimin sadece a kdaroda olacağını nerde biliyorsunuz? Alınan sözleşmeli öğretmen ve sözleşmeli sağlık personeli ihtiyaç olmadığı gerekçesiyle işten çıkarılabiliyor bunun sebebi nedir?
-
Bekleyip görelim bakalım. Ben bu atamada kadronun üzecek kadar az olmayacağını düşünüyorum. En azından 2017/2 de olduğu gibi çok komik olmayacaktır.
-
@antimülakat bu hafta açıklanır mı kadrolar sizce
-
@mülakatzedee evet bu hafata belli olur artık. 27 Haziran tercihler başlıyacak diye aklımda kalmış.
-
@antimülakat teşekkürler ️
-
@kartel06 Abi gerçekten bu kısıtlı bilişsel kapasitenizle bu boş atıp tutma özgüvenini nerden buluyorsunuz. Daha adamın söylediğini bile doğru algılayamıyorsunuz. Bi de gelip buraya umutsuzluk yayıyorsunuz.
O açıklama nihat zeybekçi tarafından ta 2 sene önce sadece 2017 yılı alımları için kullanıldı ve sıfıra çekeceğiz değil "2017 yılında meb dahil sıfırda tutacağız" dendi
https:// www. alialpaslan. com .tr/?Syf=18&Hbr=916254&/Ekonomi-Bakanı-Nihat-Zeybekci,-2017-bütçesine-alınacak-personel-sayısını-60-bin-olarak-yazdıklarını,-ancak-alımın-bunun-çok-çok-altında-kalacağını-açıkladı.
Gelip de burada bu lafı propaganda aracı gibi kullanmanın anlamı yok. Ayrıca öyle olsa bile sen bu adamın her dediğini ne takıyorsun ki bu adam dolar 2.5 lirayken dolara yatırım yapan yaya kalır diyen bir tip.
-
@fondra kısıtlı bilişsel kapasitesi dahi olmayan arkadaşım. Bu adam bakan ve bu kişi doları düşüremez ama alımı düşürebilir ve defaten söylendi bu olay bugün özel okullar özel hastaneler teşvik ediliyor, alımlar sözleşmeli yapılıyor bunların hepsi zaten @aliveli söylemini tutuyor. Dikkat edersen merkezi atama bu seviyelerde olmaz bir daha demiş. Bir daha merkezi atama olmaz dememiş. Eline tuzu alıp koşmuşsun.
-
Ne zaman gelicek bu kadrolar yasıralamalar da düzenlenmiş
-
@antimülakat hocam sonunda sona geldik ama artık korkmaya başladım neler olacak hocam
-
@zavallı-kimyager atandığını buraya yazarsın diye düşünüyorum. Şu son ilanlarla birlikte epey giden oldu. P3 tarihin altın çağını yaşadı. Tabi sözleşmeli oldular ama kimisi atandığı ilden memnun olacağından ses çıkarmadan devam edecektir.
-
inşallah hocam hemen yazarım inananın ...
-
@zavallı-kimyager puan kaç hocam
-
89 hocam