2018/1 ataması
-
Ya aglycam şimdi ya sayı çok az benim bildiğim iktisat olarak 4421 koduyla tercih yapıyorz hep 4431 koduyla çıkmislar bu da mı olmadı 79 la hiç şansım yok mu artk Hakkari yazcam valla bıçak kemiğe dayandı :((
-
@zeybek3764 hocam 83 puanın mı var 89 mu anlayamadım senle iki yerden birden cevaplaşıyoruz 83 demişin şimdi 89 diyosun eğer 89 sa işkurla falan uğraşma merkezi en son ki ataada 4001 de bile 89.8 de kaldı yani iktisat mezunuyum diyodun sana merkeziden banko gelir, kyk büro da daha önceden tercih verdiysen o da zaten gelir sana yani işkur la 1 yıl şartı falan uğraşmanı tavsiye etmem tabi 89.1 ise puanın yoksa bize düşmez birşey demek
-
@zeybek3764, içinde söyledi: 2018/1 ataması
@figo102009 kardes ben 89.15 ile bekliyorum kendi bolumumde aca aca 4 5 kadro acmis oda gelmesi zor ve benim gibi bekleyen malesef onlarca yuksek puanli arkadas var o yuzden 4001 de yazacagim :(( aylardir bekledigimiz kadrolara bakin malesef yine birsey cikmadi
Yani hocam durum vahim. O yüzden 4001 risk.. Ama sizde gelebilir. Puan iyi hocam. Inşaallah güzel şeyler olur
-
Kus kadar kadro geldi insan utanir bunu yayinlamaya
-
@ynsclk92 yani onceki mesajlarimi gorebiliyormusunuz bilmiyorum ama ben 3 yerde yorum yazdim simdiye kadar biri kyk grubu biri botas grubu biri burasi ve ucunde de belirttigim puan ayniydi 89.15 bence baska biriyle karistiriyor olabilirsin ayrica muhendisim iktisatla uzaktan yakindan alakam yok.. hepimiz hakkinda hayirlisi olsun
-
Merkezi alım azalacak dediğimde “çok biliyon” demişti bir arkadaşım. Saygılar.
-
89.11 ve atanamıyorum yani gerçekten üzüntü verici
-
@zavallı-kimyager valla hocam düne kadar sizin bu puanla 4001 den banko diyordum ama az önce klavuzu gördüm ve ben şoklardayım yani resmen dalgaya almışlar sizin işte sora girdi gibi hocam bence dua edinde kyk erken açıklansında önündeki kişiler biraz erisin yoksa 4001 den zor olur gibi sizin iş malesef
-
@zavallı-kimyager, içinde söyledi: 2018/1 ataması
89.11 ve atanamıyorum yani gerçekten üzüntü verici
Ne kadar acı bi durum... Düşünebiliyor musunuz 89 la atanılması zorlaştığını görüyoruz. Gerçekten çok acı... Hakkımızda hayırlısı olsun
-
Gerçekten verilen emekleri çok yazık
-
@hgrotius evet kadrolar da açıklandı. Hakkımızda hayirlisi olsun artık.
-
82 işletmeyle bi yer gelir mi arkadaşlar kadro çok az
-
Arkadaşlar bu 89 ile yerleşememe durumunu Ankara için mi söylüyorsunuz? Diğer durumlarda nasıl olur?
-
@fondra noldu dostum millete giydiriyordun biz yine az bile demişiz kadronun k'sı bile gelmedi.Olmayan fikrin zikrini çekersen böyle olur.
-
Dostlar selamün aleyküm. Kadrolar açıklandı. Biraz sayıca az bir kadro verilmiş. Yine de bölümlere dair puan analizi yapacağız. Mümkünse bir arkadaşımız 82 puanı ile güncel sıralamaları kaç gönderirse analizi yapacağız.
-
@antimülakat 82.8 puanı var işletme analizin için yeter mi hangi bölümleri istiyorsun ?
-
@lastmetal yeterlidir hocam. Her bir bölüm için sıralama gerek. Bir de kamuya bakarken siyaset bilimi ve kamu yönetimi ile birlikte bakın. Aynı şekilde uluslararası ilişkiler içinde sbui ile birlikte. Size zahmet
-
82.4 iktisat benimde benimde soylememe gerek varmi hocam arkadasinki yeterlimi
-
@antimülakat ![0_1530035963968_444.png](Yükleniyor 100%)
bu şekilde düzenledim eksik varsa söyleyin tamamlayalım
-
@lastmetal yüklenmemiş hocam. Yazı olarak atabilirseniz