2018/1 ataması
-
Arkadaslar b grubu atamalarinda yas kriteri var mi ?
-
@akadromagduru hocam doğrudan belirtilmiş bir kriter yok ama bakanlıkların belirleyeceği yaş esas oluyor, genelde 35 yaş sınırdır ama merkezi atamada dediğim gibi şartlarda görünür böyle bir madde olmuyor. En genel haliyle tüm kamu kurumlarında olduğu gibi 35 yaş diyebiliriz.
-
Kadroda alımları ne zaman acaba belli olur
-
@zavallı-kimyager haziran ortasından sonra yayımlanır. Az kaldı kadroların açıklanmasına.
-
Hocam 2016 puani ile son tercih olcak dimi bakalm kismet hangisi olursa artk
-
@antimülakat hocam heyecan çok büyük bu süreç sırasında size teşekkür ederim.çok yardımcı oluyorsunuz herkese.inşallah yerleşirizde bir an önce işe başlarız....
-
@Antimülakat hocam ne zmn açıklanır kadro alımı fln bilginiz var mı 2016 nin son atamasi olck dimi
-
@ltfye hocam Haziran sonu Temmuz başı 2018/1 atamaları olacak. Ondan bir kaç hafta içinde de sonuçlar açıklanır.
-
@ltfye 2016 KPSS ile yapılan son alım olacak ve sanırım 2018 KPSS b grubu ile bu kadar alım olmayacak.
-
@aliveli inşallah alım fazla olur valla biktik artk a yada b grubu farketmez olsunda
-
@aliveli neden 2018 b ile bu kadar alım olmayacak?
-
@aliveli
Haziran ataması için tahmininiz var mı kaç kadro gelir -
Arkadaşlar merkezi atamada kamu yönetimi için en az kaç puanla atanabiliriz? Tabiki kadro sayısına bağlı ama ben 2017 yılında veya tahmini merak ediyorum.
-
@vlkrt 85 civarı bir puan yeterli oluyor
-
@hickskaldor hocam sn şimşek ve ağbal defaten devletin küçüleceğini açıkladı bir çok hizmetin (eğitim,sağlık, kyk) artık devlet tarafından sunulmayacağı konuşuluyor.
-
@aliveli benim puanım 79 o zmn burdan da umudu kesmem gerekiyo off offf
-
@ltfye mevcut alımlara başvurdunuz mu? Kyk, zabıt katipliği, gümrük, ptt?
-
@rlg yine az sayıda kadro açarlar merkezi alım gitgide küçülüyor.
-
@aliveli
Kokten Kaldırsınlar o zamanda beklemeyelim :((((!!(( -
@rlg çok uzak bir ihtimal değil :’(