2018/1 ataması
-
@matik hocam bu verilen izinler bir kaç farklı şekilde uygulama buluyor. Birincisi hemen dpb'de açıklamanın ardına gelen atamalar, ikincisi de atama izni verilir o izin kullanılır, kullanılmaz, önümüzdeki sene kullanılır. Hayatımda bu verilen izinlerin tamamının kullanıldığına şahit olmadım. Kimse de olamaz.
-
@Antimülakat eğer 500 kadro gelirse 83.9 a düşer mi özetle ben atanır miyim ?
-
@rlg branş ne hocam sizin ve neresi olursa giderim düşüncesindemisiniz
-
@guyan-gelmiş
İktisat hocam.. -
@guyan-gelmiş
Giderim hocam neden olmasın univler dışında tabi:) -
@rlg hocam gelir o puana İnşAllah üniversiteler de iyidir hocam ama tayin yok memleketinize açarsa şansınız yüksek. Nedense ben bu alımda tcdd den çok ümitliyim iyi bir kadro gelecek. Ben de memleketim tarafinda kit açarsa tercihte bulunucam 83.4.puanım ama sizin bence rahat gelir
-
@guyan-gelmiş
Böyle yorumlari okumak umut verici,gelmezsede napalim nasip kadrolar belli olana kadar moral olur bu yazı bana:) -
@guyan-gelmiş
Memleket neresi? -
@rlg çanakkale ama balikesir bursa izmir manisa bunlardan birine kit açılırsa yazarım
-
@guyan-gelmiş
Oraları bende yazarım :)) -
@guyan-gelmiş
TCDD bin kişilik kadroyla ilgili duyum mu aldiniz,yoksa sezgisel bir yorum mu -
@rlg yok hocam sezgisel ama tcdd yapılanmaya gitti ve personel ihtiyacı fazla.
-
@guyan-gelmiş
İnşallah öyle bir alım mükemmel olur.:) -
@Antimülakat hocam gümrük artık sözleşmeli mi alım yapacak şartlı ?
-
@rlg resmi gazetede Muayene ve Muhafaza memurları için öyle bir şey yayınlandı. Bu her atamada olacağı anlamına gelmiyor. Muhtemelen bazı yerlerde tıkanıklık olduğunda mecburi buralarda çalışma şartı koyarak sözleşmeli personel alacak.
-
@rlg artık devlettüm memur kadrolarına sözleşmeli olarak alım yapacak hocam, alışsak iyi olur...
-
@hgrotius
KYK'de çalışan sozlesmelilere kadro verilecek diye duymuştum.o zaman oda verilmez.Sozlesmeli alımlar sosyal devlete yakışmıyor -
@rlg sözleşmeli personel kadro konusunda fazla ümitlenmesin hocam ha toplu bir ses olunur o ayrı.
-
@aliveli
Toplu bir sesi iibflilerden beklemek ütopik olur.İns.merkezi alim yüksek olur diye dua etmekten nirvanaya ikametimi aldırdım -
İktisat kaçla kapatır acep :s