E devlette soy ağaçları yayınlandı
-
Yeni bir hizmet olarak soy ağacımızı 19 yüzyıla kadar görebiliyoruz ancak şu an aşırı bir talep yoğunluğu var. Çok heyecanlyız forum kardeş.
-
@aliveli hemen bilgisayarı açıyorum
-
"Şu anda kullandığınız hizmette yaşanan talep yoğunluğu nedeni ile işleminiz sıraya alınmıştır. İşlem sonucunuz birazdan otomatik olarak görüntülenecektir"
-
Tam da mezuniyet durum belgesi çıktısı alacak zamanı bulmuşum. Siteye giremiyorum
-
Geceye kadar açılmaz daha ama çok merak ettim. umarım ummadığı bir soydan gelen yoktur yoksam dava dava üstüne
-
arkadaşlar bi iki dakka girmeyinde arkadaşa bakıp çıkıcam çok meraklandım ya
-
Ulan iibfliler elinizi attığınız yeri kurutuyosunuz. Bırakın da girelim site dondu
-
Dedemin dedesi felan şehit olduysa dava açarım. Şehit yakınıyım ben gelsin kadro lar... A grubu felan bırakırım. çok heyecanlı
-
@ilkhedefsgk, içinde söyledi: E devlette soy ağaçları yayınlandı
Dedemin dedesi felan şehit olduysa dava açarım. Şehit yakınıyım ben gelsin kadro lar... A grubu felan bırakırım. çok heyecanlı
O olay dedeye kadar var mı cidden? Benim büyük dedem gazi
-
Harbi balkan göçmeni filan varsa şimdi vatandaşlık talebinde bulunan falan olur
-
@emrediyebiri Yok kardeşim normalde ama o zaman için o hakkı kimse kullanmadığı için ben hak iddaa edeceğim Benim ki espri kardeşim.
-
bakabilen var mı
-
Ben baktım londra kürdü çıktık biz. Başka bakabilen var mı?
-
arkadaşlar tuhaf bi soru olacak ama e devlet şifresinde noktalama büyük harf zorunluluğu falan varmıydı? ben şifremi hatırlayamıyorum ordan çıkarcam
-
@busus söylemeyin arkadaşlar zaten kalabalık bura sıkıntı olacak
-
@yasaklı çok ayıp hocam
-
@busus :)) valla ben bilmiyorum hocam uzun süredir pc de kayıtlı şifre bi format bisey atılsa bende unuttum o kadar çok farklı yerde şifre isteniyor ki artık akılda kalmıyor. hatta kimisi şifreyi beğenmiyor ayda bir değiştirilmesini istiyor(bkz. ziraat bank) ...
-
yarım saatte login erkanına geldim . ondada şifre yanlıs dedi hahah
Banka yontemiyle giriş yaptım yanlıslıkla baska bı yere tıkladım ve o sayfadan baska bı yere gitti . eskı sayfaya gerı donmeye calısırken baglantı zaman aşımına ugradı .
Şimdi en başa tekrar dondum . login ekranını dahi goremıyorm -
@busus büyük harf zorunluğu yoktu diğerlerini bilmiyorum ama telefon numaranızı tanımlamışsanız daha önce, ptt ye gitmeden güncelleyebiliyorsunuz şifrenizi
-
Ulan hala giremedim. Ulan iibfliler sistemi siz kitlediniz dimi? Kabus gibisiniz yemin ediyorum. Ne adammışsınız arkadaş ne kuruma giriliyo ne siteye giriliyo sizle.