E devlette soy ağaçları yayınlandı
-
@aliveli hocam bahsettiğiniz karikatürü hatırladım ben de bir ihtimal acaba atalar Selanik göçmeni olabilir mi dedim ama hepsi Yozgatlı çıktı. Dedem sağ olsa bir Girit'e gider gelir, Girit göçmeni olurduk ama
İlgili karikatür: http ://sikilmadan.blogspot.com.tr/2013/03/gocmen-umut-sarkaya.html?m=1 -
Ben de 200 yıldır yozgatlıymışım. 1800 lü yıllar denilince acaba başka yer olabilir mi diye heyecanlanmıştım ama olmadı
-
@kilici bu nedir arkadaş. Bütün TY olarak Yozgatlı mıyız? Hemşehri balığı açsak en fazla yorum Yozgat için gelir diye düşünüyorum.
-
@antimülakat Oo hocam siz de mi Yozgatlıydınız Bizim dedeler 200 yıldır yerinden oynamamış
-
@kilici şu kadarını söyleyeyim, Yozgatta doğum, Ankara'da lise ve üniversite yıllarımı geçirdim. Yaklaşık 4 sene İzmir'de çalıştım ve doğal olarak yaşadım. Şimdi de Konyadayız. Bu hayat böyle hocam yıllar geçtikçe şartlar ve koşullarımızda değişiyor. Karşımıza çıkan her yeni yeri memleketimiz gibi sahiplenmek ve sevmek durumunda kalıyoruz.
-
@personanongrata bu bir sanat eseri yemin ediyorum geçen pendik tarafındayız arkadaşlar gaza geldi biz göçmeniz diye başladı 10 kişilik ekipte kala kala ben kaldım yerli
-
Bu hizmet ne zaman geri dönecek? Gözümüz yollarda kaldı.
-
Elektronik olması farketmedi devlet kapısı yine bekletiyor. Danişmentli varsa el sallasın
-
Kendim sordum kendim cevap vereyim en geç 7 gün içerisinde açılacakmış diyorlar.
-
Soy ağacına bakmak isterken, kendimi yeniden keşfedecek gibi hissetmem meselesini, bir an düşününce ne kadar mantıksız olduğunu fak ettim. Epi topu dedemin dedesinin ismini öğreneceğim. Bu kadar tribe girmek nedir ki? Bence tekrar açılmasın program
-
Sisteme erişim açıldı an itibariyle. Dedelerini öğrenmek isteyenler e devlete hücum
-
baktım bizimkiler köyden çıkmamışlar en temizi ailede hep hafız var maşAllah
-
..........
-
öğrenen çıksın sistem kasıyor
-
200 sene boyunca kemiksiz trabzon of
-
Öğrendik sonunda
-
an itibariyle bakarak başı göğe erenler kervanına katıldım. 100 yıldır aynı il aynı köy. diyecek bi şey bulmyrm:s:s.s:s
-
çok da bir numarası yokmuş babamın nüfus kayıt örneğini alsam aynı bilgileri görürdüm. soyağacı diyince daha ayrıntılı ve geniş bir bilgi olur sanıyordum
-
@oflu61 1800 den beri bende aynı trabzon of neresindensin akraba çıkarız artık
-
1844’e kadar gidiyor ailem Girit’ten göç etmişler anne tarafımda da Suriyelilik var umarım sınavsız tıp okuyabilirim sıkıldım iibfli olmaktan.