TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
-
@mehmedoglu, içinde söyledi: TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı, Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Avukatlığı Giriş Sınavı
Aralarda bddk gibi sandviç dağıtıyolar mı acaba baya uzun mesaimiz var iki gün
Dağıtmasalar da ada şartlarinda yarişmaya dayanıklıyız
Kimler hangi ünvan için giriyor? -
@shady1 ekmeğimizin arasına bi domates peynir iyi olurdu aslında ama bakalım uzmanlık için gireceğim ben, bu arada kuzey kampüse gitmenin en kısa yolu nedir?
-
@mehmedoglu metro sanirim trafi diye uygulama var indirip ordan bakabilirsiniz hocam
-
Sınava giren sayısı zaten az bide 2 günlük kamp niteliğinde sınav yapmışlar bence bütün oturumlara girenleri direk ise başlatsınlar kpss den daha uzun sınav :)) hakikaten kurumun amacını anlamadım btk 50 soruluk test sınav yapar burası 15 saat mesai istiyor çok garip geldi daha bide mülakatı var işe başlayan sayısı çok az olur burada bence
-
@royharper ben de bunu görevlilere demeyi düşünüyodum
-
@royharper ben şimdiden sınavı geçeçeğimden emin değilim
-
@bulut_xw ben geçemeyeceğimden emin gibiyim gidicem sınava ama moral motivasyonum sıfıra indi oturumları görünce
-
@royharper aynen hocam klasikte sallayıp çıkacağız artık
-
Bugun sınav yok muydu ya niye konusulmamis hiç
-
@shady1 Senin nasıl geçti sınav onu de hele
-
@baumol sen giriyo musun buna hocam ? Fena degil ya su ana kadar
-
Biri fena hapşuruyordu, konsantre olmamı sağladı)
-
Tmsf yi değil de sinav yapan boğaziçi üniversitesini burdan kiniyorum. Düzgün bir sinif yok mu koca üniversitede de böyle adaylari rezil ediyolar ya. Ufacik alanda cozmeye calisiyoruz. Burda klasik sinav nasi cozelim diyoruz , biz hep burda yapiyoruz diyo. Demek ki hep yapiyosun bu yanlisi . ! Klasik sinavda sacma sapan bu sinav kurallarini okumayin artik zaten dinlemiyoruz . Klasik sinavda yanlis dogruyu goturmuyor demek ne demek ya.
Sorular nasi sizce arkadaslar? -
Sıra konusu hakikaten dile getirilmeli, yemekhanede bile yapsalar daha iyiydi. Yetkilileri görüyorsa en azından diğer sınavlarda dikkate almalılar.
Sorular çok temel ve netti, yarın bakacağız artık sürpriz yapmazlar umarım. -
@shady1 Yok ben girmedim
-
@baumol girseydin iyiydi
-
@shady1 İngilizce yok kardeşim
-
Hukuk zordu.
-
ikinci gün nasıldı arkadaşlar?
-
Hukuk sorularıni bi toplasak arkadaslar hatirlayanlar???