Kuveyt Türk İç Denetçi Yardımcısı Sınav Daveti
-
Bugün İç Denetçilik için 3 aşamalı bir sınav daveti aldım.
1.Aşama : Online GY Testi
2.Aşama : Online İngilizce Testi
3.Așama : Online İngilizce ve Türkçe MülakatBunları başarılı geçen adaylar İstanbulda 2 aşamalı bir mülakata girecekmiş.
Daha önceden tecrübesi olan yada sınav daveti alan var mı aramızda.
-
aynen bugün bende aynı şekilde mail ve mesaj yoluyla davet aldım. İlk aşama için 1 mart tarihinde link gönderileceği yazıyordu. Daha önce davet alan arkadaşlar bilgi verirse seviniriz.
-
Banka sinav daveti kimlere geliyor ?
-
Aynı daveti ben de aldım nasıl bir şey bilmiyorum aydınlatan çıksın
-
bu bankalar da 50 tane aşamadan geçirtiyorlar.
-
Davet için bir başvuru süreci yaşandı değil mi arkadaşlar, sanki sürpriz bir davetten bahsedıyorsunuz gibi anlam çıkardım da
-
Başvuru süreci yaşandı evet genel olarak herkesi davet etmişler galiba
-
@gizemce geçen ay başvuru yapmıştım ben unutmuştum bile hatta
-
@serkan01 kariyer.net üzerinden ilan vermişlerdi. Kendi sitesi üzerinden başvuru yaptım ordan yapanlara galiba.
-
iş bankası da istanbulda oturanlar için memur alım ilanı açmış
-
@duryy daveti muhtemelen e-posta ile aldınız doğru mu? Bir de siz müfettişlik sınavına girmiş miydiniz eğer girdiyseniz nasıl elenmistiniz
-
@francisysidro daveti e posta ve SMS ile aldım. Müfettişlik sınavına girmedim.
-
dostlar bugün son gün saat 23.59 e kadar yapabilirsiniz. Sınavı yapanlar var mı ?
-
Arkadaşlar yeni mail geldi. Genel yetenek testini geçmişim. 8 martta 10-17 saatleri arasında kamerası olan bir bilgisayardan İngilizce sınavı yapılacağı yazıyor. Sınav 40 soru 50 dakikaymış. Bu sınav YDS ayarında mı oluyor? Daha önce bu aşamalardan geçen yada bilgisi olan var mı?
-
@emre37
Sınav yds den bir tık daha kolay bu arada üniversite ve bölümünüz nedir sınav nasıl gecmisti -
@emre37 Bana mail vs gelmemiş. Geçemedik demek ki
-
Bana da mail gelmiş
-
Mail gelenler yazabılırmı lisans üni ve bölümleri
-
Ben galıba gerıZekalı oldugumun farkında olamayacak kadar gerızekalıyım ya her. Seferinde full yaptıgımı düsünüp sınavı gecemıyorum
-
@hussle Hacettepe Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mezunuyum hocam. Genel yetenek testinin Türkçe ve matematik bölümü çok zor değildi ama şekil yeteneği testi bana zor geldi. Hatta zamanım kalmadığı için son soruları bakmadan salladım. Önceki bazı sorulardan da emin değildim. Ama Türkçe ve matematik kurtardı galiba. 3 ünün ortalamasını falan sanırım alıyorlar.