Ysk personel alımı 2018
-
@sadikeser cumlemiz icin Allah razi olsun
-
Mülakat hangi şehirlerde olur acaba?
-
sonuçlar açıklanmış zabıt k.de taban 83,6538 yuh Ankaraya gitmeye değer mi acaba 86 puanla?
-
@frknsmskk git hicam degermi ne demek kismet nerde ne bileceksiniz
-
Bu yüksek taban puanları görünce korktum. 83 taban puan birde 10 katı mülakata çağrılmış
-
86 ile ben gidicem mülakata.
-
@amorro-robinson 3 katı çağırılacaktı nasıl 10 katı olmuş ?
-
@frknsmskk 3 değil 5 katıydı. Öylede oldu zaten 5 katı çağrıldı.
-
arkadaşlar bu 90 kusur puanlı elemanlar neden hala bi yerlerde atanmamış da hala burada santral memuru gibi kadrolara başvuruyorlar bilen var mı?
-
@yasaklı bi anlasak ?
-
@yasaklı sözleşmeli olarak çalışanlarda başvuru yapabiliyordu. O yüzden atanıp atanamadıklarını bilmiyoruz.
-
@duryy git kardeşim devlet hava meydanlarına teiaşa mülakatsız direkt atayan yerler var neden başvurmuyorsun bize ne garezin var. 97 ile başvurmuş arkadaşın birisi yada birileri bu adam sözleşmeli mi sence?
-
@yasaklı Valla bilemiyorum artık kendilerine sormak lazım o kadarını
-
ilk defa mülakata gideceğim.takım elbise saç sakal düzenli gitmek daha mı faydalı olur?Birde ne tarz sorular sorabilirler ?
-
@frknsmskk Giyim kuşama kesinlikle dikkat et. Sorular olarakta daha çok şans ama katiplik mesleği, tabi olduğu mevzuat vs bunlara bakabilirsn. Ben öyle yapcam.
-
@duryy hımm o mevzuat işleri falan hiç bilmiyorum.Ben daha çok genel kültür güncel konular tarzı sorular sorulur diye düşünmüştüm.
-
Mülakata giden arkadaşlar ortam ve sorular hakkında bilgi verirse güzel olur.
-
Aynen sorular söylenmese dahi mülakat ortamından bahsetmek makul olabilir.
-
benim mülakat tarihi 3 mayıs keşke daha erken olsaydı zaten ilk mülakatım bir şey kaybetmezdim size yardımcı olurdum
-
hala giren yok mu mülakata ?