Ysk personel alımı 2018
-
@aliveli arkadaşlar istatistikçi kadroları için başvuru şartinda matematik ve istatistik bölümü mezunlari demiş ben matematik bölümü mezunuyum bu kadro için başvurabilir miyim sizce
-
@hmz başvurabileceğinizi düşünüyorum, yök denklik tablosuna göre bölümler denk mi?
-
@hgrotius, içinde söyledi: Ysk personel alımı 2018
@figo102009 hocam sadece seçim günü iş olmayabilir çünkü parti il ilçe teşkilat seçimşerinde filanda görevleri var ysk’nın. Diğer yandan seçmen kütüklerinin güncel tutulması gibi rutin işleride mevcut.
Anladım hocam ama gene de seçim zamanları dışında çok faal olunmaz diye tahmin ediyorum.
Peki VHKİ-Katip ayrımında neler dersiniz..?
-
@figo102009 ysk da katip ne yapacak ben de anlamadım, mevcut durumda en önemli ve yoğun tempo seçim dönemlerinde olacak. YSK merkezde katip var ama onlarla illerde çalışacaklar aynı iş yapmaz sanmam.
-
@burcuburcu, içinde söyledi: Ysk personel alımı 2018
@figo102009 ysk da katip ne yapacak ben de anlamadım, mevcut durumda en önemli ve yoğun tempo seçim dönemlerinde olacak. YSK merkezde katip var ama onlarla illerde çalışacaklar aynı iş yapmaz sanmam.
VHKİ için YSK Merkez diyor ve bu da Ankara oluyor.
Acaba kaça kadar düşer puanları...?
İstanbul'dan gidip şayet olursa kira fiyatları falan... Çook detaylı düşünüyorum :))
-
@figo102009 en az 1500 kira ysk zabıt katibi ve vhki maaşları 2500-2750 arasında işler zora girer...
-
@burcuburcu, içinde söyledi: Ysk personel alımı 2018
@figo102009 en az 1500 kira ysk zabıt katibi ve vhki maaşları 2500-2750 arasında işler zora girer...
1,500 kira mı? Var mıdır hocam o kadar..? Bayağı çokmuş...
Puan olarak kaça kadar inerler peki..? (VHKİ-Katip)
-
@aliveli teşekkür ederim ama sanmıyorum .Her ilan 70 üstü istiyor sözde ama hiç 70'e indiğini görmedim .Adalet Bakanlığı zabıt katibi tek ümidim kpss öncesi gelirse gelir .Klavyede iyiyim ama bir ise yaramaya cak galiba.
-
@yasemin 2018 kpss öncesi zabıt katibi alımı bekliyoruz inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz adalet bakanlığı.
-
@figo102009 1500’e istanbulun çoğu yerinde 2+1 bile bulmak zor malesef.
-
Birileri kazanırsa anlık seçim sonuçları bilgisini sızdırsın lütfen. Açılan sandıklar %99 oranında kalıyor yıllardır, olayın sıcağı geçtikten sonra gazetelerden %100'ü görebiliyoruz
-
Sırf başvuru yapicam diye bence bazı kadroları yakmayalim arkadaşlar. Maddi yönünü de düşünmek lazım. Ysk'da döner sermaye yok geliri yok duz memura ne kadar maaş verebilir onu göz ardı etmemek lazım. Anadolunun bir şehrinde bir nebze kabul edilir ama Ankara'da göze alınamaz diye düşünüyorum. Buyuksehirlerde KİT kadrosu ve A grubu kadrolari dışında düz memur olarak çalışanlar icin birikim inanilmaz zor. Gözardı etmeyin arkadaşlar bunu, hele evli ve belli yaşa gelenler.
-
@figo102009 seçim dönemleri muhakkak daha yoğundur. Vhki görev tanımı belli, katip muhtemelen seçim tutanakları ile resmi yazışmalar ile ilgilenecek ama adalet bakanlığındaki yoğunluğun onda biri bile olmaz. Buraya girip başka sınava hazırlanmak veya üniversite okumak bile mümkün bence ️
-
İş yoğunluğu açısından ben çok rahat bir yer olacağını düşünmüyorum. Biz de seçimler 4 veya 5 senede bir olmuyor ki. Her sene bir şekilde seçim olduğu gibi, aynı sene içersinde 4-5 seçim yaşanmasına şahit oluyoruz.
-
KPSS P94'den 86.1 puanla 30 kişilik Ankara VKI ye mi başvurmak doğru olur yoksa 3 kişilik bir yerdeki Zabıt Katipligi mi?
-
@duryy gerçekten zor ve kritik bir karar. Ben olsam nerede çalışmak istediğime göre tercihte bulunuyorum. Yoksa işin içinden çıkman zor olur.
-
@antimülakat Ankara istiyorum çünkü nişanlımym eş durumu vs durumları olacak ve o öğretmen o yüzden batıda bi yere atanması imkansız gibi bisey. Ankara o açıdan güzel ama işte 30 kişide puan kaça kadar düşer, sayı nispeten fazla olduğu için daha çok buraya yüklenme olur sanırım.
-
@duryy hiç belli olmaz hocam. Bu işlerde matematiksel akıl genellikle tutmuyor.
-
@duryy hocam siz önlisans mezunu musuz? p94 dediğiniz için sordum
-
@guyan-gelmiş Hayır hocam ben lisans mezunuyum. P94 kpss ortaöğretim oluyor. Mezun olmadan önce girmiştim sınava.