Ysk personel alımı 2018
-
@kardelenk istatistikçi maaşlari 3000-3200 civarında olmasi lazim hocam puanınız kaç
-
Ortaöğretim, önlisans kpss ile lisans kpss yi aynı düzeyde varsayıp alım yapmak başlı başına bir saçmalık. Ortada alım kıtlığı varken herkes bu alımı bir çıkış kapısı görüp tercih yapıyor. Ortaöğretim mezunlarının da tercih yaptığını düşünürsek puanlar öyle aman aman düşmeyecek.
-
@pokerface ikm veya zabıt katibi alımında da lisans önlisans ortaöğretim aynı kabul edilip alınıyor en son 74’e indi.
-
zabıt katibi alımında klavye sınavının olmayacağı söylentisi ne derece doğrudur
-
@colaslan ben aradım hocam uygulama olmıcak eğitimde bi program var o yeterli dediler mülakatla alacaklarmış sınav yok
-
@yrgnlk, içinde söyledi: Ysk personel alımı 2018
mülakatla alacaklarmış sınav yok
o zaman süreç biraz daha kısa sürecek sanırım geçenlerde seçim müdürü olarak çalışan bi tanıdık vardı o zabıt katiplerinin mahkeme de görevlendirilebile
ceğini söyledi -
Sonuclar ne zaman aciklanir ?
-
@hgrotius 2500 alımla YSK nın yaptığı 500 memur alımını bu şekilde karşılaştırmak doğru olur mu? Gönül ister ki puanlar düşebildiği kadar düşsün herkes memur olabilsin ama zor
-
@pokerface sizin taban beklentiniz ne hocam branslarda
-
@pokerface aslında haklı olabilirsiniz, adalet bakanlığı alımında mülakata çağrılan 10 katı şartı vardı birde sanıyorum bunsınavdaki kat şartına bakmadım.
-
@yrgnlk vay be demek eğitim vereceklermiş
-
eğitim işi nerden çıktı ya aslında daha iyi oldu hemen başlar atananlar.Sonuçlar ne zaman belli olur acaba?
-
@calii Hocam az alımı olan memurluklar(çözümleyici vs) 85 üstü kapatır bana göre. Alımı fazla olan zabıt katipliğine yüklenme olacağından çok düşmesini beklemiyorum. Zaten fazla bir alım da değil diğer kurumların alımlarına bakılırsa. Umarım 70 ler görülür ama zor bence
-
@pokerface 70 lere zsten dusmez hocamda millet 86 87 falan diyor taban icin sizde mi oyle bekliyosunuz diye sordum benim 82 aslinda cokta listeye grmeyi beklemiyorum ama yinede 86 taban cok yuksek bence
-
@hmz bilginiz kurum içinden mi çalışma şartları nasıl ne gibi görevlerde çalışıyoruz kurum imkanlarını merak ediyorum bilgi edinecek bir kanal bulamadım
-
@calii Bence Zabıt katipliği'nin o puanları görme ihtimali var. Belki klavye sınavı falan olsaydı daha da düşebilirdi. Diğer 3-5 alım yapılan memurluklar tavan puanlarla kapatır bu bir gerçek
-
@calii hocam siz neye basvurdunuz 82 puanla
-
zabıt katipliğine cidden 86 puanla giremezsem şok olurum :)) Gerçi mülakatta iş belli oluyor.Sınavın önemi çok yok gibi.
-
@sadikeser zabit katibi hocam
-
@calii hayırlısı olsun inşallah hocam