1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
Kime msj atalım hocam sadece sn. arzu erdeme mi
-
- maddeye ulaştık...
-
Bize sıra geliyor https://www.tbmm.gov.tr/tbmm_tv.htm
-
Dostlar adminler Facebook ta falanda paylaşsın bu fırsat bir daha gelmez , yazalım derdimizi
@paretowilfredo -
kurumiçi bekleyenlerin hayal kırıklığına şahit olacağız!
-
21 . madde kabul edildi kadro ihdasıyla ilgili bişey konuşulmadı
-
@ilanmılano yaş ve ingilizce şartı olmadan dguy'luğa geçiş hakkı istediklerini söyledi zaten vekil :))
-
@ua1905 Hocam tasarı metninde 21. maddedeyiz fakat komisyonun metninde yeni maddeler ek maddeler vb eklendiği için 21de değiliz o yüzden ama az kaldı
-
Mhp'li vekil Erkan Akçay ayaklandı bi ara gezindi oralarda bakalım sonuç ne olacak
-
@rybczynski2 21 in önergeleri bitti 22. Maddeye geçtiler. Ne olacak şimdi?
-
@byteks1 Hocam tekrar yazıyorum tasarıda 21 ve 25. maddeler arasında kadro ihdasları var fakat komisyonda görüşülürken yeni maddeler ek maddeler vb eklendiğinden sarkmış. Komisyon raporuna göre kanunlar görüşülüyor o yüzden izlemeye devam
-
Arkadaşlar 28.maddeyi bekleyeceğiz sanırım??!
-
Sanırım plan ve bütçe komisyonunun kabul ettiği metinden gidiyorlar öyle mi tam anlayamıyorum.
-
Hocam sizin dediğiniz gibi 28. Maddeye kalırsak bugüne yetişmez bizim iş. Konuşmalarla çok bölünüyor.
-
O kadar alakasiz konusuyorlar ki sayelerinde bugünde yetismezse sasirmam
-
@falanfilan Benim de kafam karıştı bitse de kurtulsak
-
@falanfilan buna göre evet hocam umarim sürekli araya girmeseler
-
Hayır anlamadığım bu kurum içi zirvaligi. Taleplere gel YDS ile uğraşmak istemiyorlar. Asıl üzüldüğüm şey kazanıp kazanmayacagim meçhul olan dguy kadro ihdası daha kesinlesmeden iptal ettirilecek. Umarım ittifak diye kabul edilmez, gerçekten çok sinir oldum
-
Bu metini TBMM twitter hesabından kolaylıkla indirebilirsiniz sadece 4 yerde ihdas geçiyor, o da gözlüyor zaten. Hepsini okumadım. Sırayla mı gidiyor tam anlayamadım çünkü maddeler okumayıp direk önergelere geçiyorlar
Ama her iki metinde de bizim 9. Derece dguy duruyor, vmy de öyle
-
@falanfilan dguy olmazsa die guy için merkez özlük hakkıda istediler hangisi olursa artık diye