1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
izlemeye devam o zaman inşallah bizi mesele konuşulmadan bitmez harbi yani hayatımda ki tüm kullandığım oyları MHP ye attım şu erhan akçay yüzünden bize gelecek kadro mundar olursa yazıklar olsun
-
Bugün bitirecekler danışma kurulu bugün bitirmeleri için önerge verdi kabul edildi.
-
Hükümet mad 24 te , komisyon mad 28 de teklif etti diye biliyorum. Çalışmaya devam edecekler. TBMM tv yi açın arkadaşlar 23 görüşülüyor.
-
en azından buda bişey bakalım ne olacak hayırlı bir şey olur inşallah
-
Kurumici talepleri de fasafiso bunun kararini bakanlik zaten vermis ki 9. Derece diye tasarlamislar istediklerini alabileceklerini sanmıyorum
-
Mhpden gelirse teklif kabul edilme ihtimali olur mu ya, bazı önergeler kabul ediliyor çünkü
-
@falanfilan Kurumiçi yükselmeyi bilmem de DGUY u vermezler herhalde ya
-
Arkadaşlar arzu erdem bizim arkadaşa söz verdi sınavlar için soru soracak whatsaptan yazişmalari var 28. Maddeyi bekleyeceğiz inş beklentilerimize cvp aliriz
-
@umutlnn Bize bunlarla gelin
-
bizde sıra hadi bakalım
-
md 28 e geldi sıra
-
Sıra bizde başladık arkadaşlar
-
28............ = Kalp çarpıntısı
-
Komisyonda değişmiş metin yukarda arkadaş da yazmıştı sanırım 28 ve sonrasındaki maddeler bizi ilgilendiren kısımlar. Bu gece bitecek olması güzel. Hadi hayırlısı inşallah
-
chp li vekilin konuşmasına bak köprü maliyeti maddeyle ne alakası var boş konuşma şu an
-
konuşan alakasız bir konuyu konuşuyor hay arkadaş
-
@ua1905 kadronun tünel yol köprü ne alaksı var
-
1 haftadır böyle durduk yere başka konular konuşula konuşula uzadı hala bitmedi o başka konular ya ne alaka şimdi
-
@bonus aynen bizi buldu bunlarda köprüyü konuşacak
-
hay köprünüze buda köprü konuşuyor