1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
Bizde bunları bizi temsil etsin diye yolluyoruz.Adam fıkrasındaki kelimesini fıkrası içindeki diye değiştirilmesi için önerge Afrinle alakalı konuşuyo.Sabahtır çiftlikbankta çiftlikbank.Asıl olayı hep kaçırıyolar.
-
Bakana alimlarla ilgili acik acik soru sorarlarda bu saatten sonra kacamak cevaplar vermez umarim.. Net bilgiler versin artik
-
aha kurumiçi önergesini işlemden kaldırdı lar erhan akçayın verdiğini
-
Güle güle kurumiçi
-
Kurumici uzmanlık önergesini kaldırıyorum dedi. Alın size uzmanlık şükür
-
ahahahahahahah avuçlarını yaladılar Hakkımız olan bizim olacak inşallah arkadaşlar.
-
Ya dguy ve vmy kadrolarının yeraldığı maddeler kabul ediliyor ama bir milletvekilide demiyor ki, iyi hoş kabul ettikde eee ne zaman bu alımlar diye.
-
Çok heyecanlı lan
-
hepimiz izliyoruz
-
arkadaş bu hdp ne kadar boş önerge veriyor çıldırcam
-
Bunlar şımarmıştı güzel tokat oldu bakanın tamam kurumici açacağız diyip sonra bi kenara atması. Valla çok sevindim yarın dairede güzel gülecem Yüzlerine
-
İlan ne zaman gelir
Gelirse nasıl gelir
Bize gelir mi
Önergeler bir gün kabul edilir mi
Boşa kürek çekilir -
Birisi arzu erdem soru soracak demişti sormadı mı
-
@tyr61 hocam siz guy musunuz, dairede ortam nasıl size karşı tavırlilar mi yoksa
-
diyelim ki dguy geldi 80 barajı falan olacak mı? hiç duymadım ben bu alımla ilgili birşey
-
@falanfilan ortam rezil bizi sevmezler bende onları maaşımızı kıskanırlar isleri bize kitlemeye çalışırlar bizde siz bizim klasman değilsiniz az ötede oynayin deriz sınav kovalarız nasipse insallah daha iyi yerlerde hizmet ederiz.
-
@falanfilan hocam hep ayni isi yapiyoruz ama siz bizden cok kazaniyorsunuz diye söyleniyorlarmis, guy arkadasim demisti bana da
-
@tyr61 gerçekten böyle bir ortam mi var, hocam aynı işi yapıyoruz dedikleri kısım doğru mu. Twitterda biri kuruma gelirseniz anlarsiniz dedi
-
@1umut bizim çürüttüğümüz dirsekten çektiğimiz sınav çilesinden haberdar değiller sanki
-
@tyr61 hocam duyum alıyomusunuz parçalanır mı bu sayı