1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
Bekir bozdag direk 1000 gelir uzmani 1000 denetim elemanı icin kanunla yetki verdik dedi.1 hafta sonra 1000dguy ve 1000 vmy kadrosu ihdas edildi.Bana gorede bu iki birimede kpps oncesi kesin alım yapılcak.Fakat sayiyi bolebilirler.Cunku sgk denetmenlik kadro ihdasıda 1200 civari falandi.Ama 400 diye bolerek aldilar.Sgk sayisi net kacti belki 2000den fazlada olabilir.
-
@paretowilfredo dostum sgk denetmenlik sayısı kactı tam olarak kadro ihdası 2015in sonlarına doğru verilen.
-
Umarım sayı bölünür kpss öncesi-sonrası olacak şekilde
-
@rootofallevil Neden bölünsün kardeşim çıkarımız ne olacak bu işten?
-
1000 guy gelir arkadaşlar da 1000 dguy olacağını gerçekten düşünmüyorum. Kaldı ki dguy için en son alım 2012de yapıldı. O atama girenlerin durumu bile karıştı ne yapacaklarını şaşırdılar.
-
@antimülakat kanun tasarısında gelir idaresi başkanlığı merkez teşkilatı yazıyor yani kanun tasarısında değişikliğe gidilmezse 1000 kişilik dguy 1000 kişilik vmy alımı olacak tabi tek seferde mi alırlar parça parça mı göreceğiz
-
Yok kardesim alim kesinlikle gelmeyecek hatta 1 tane bile dguy almayacaklar vmy de 10 kisilik gelir aralik ayinda....antimulakat yazmadan ben yaziyimda baya bi sıkıldım cunku elli kez yazmasindan hakikaten gına geldi bu bahsi kapatalim ilan gelir veya gelmez veya 3-5 kac kisi gelirse geldiginde gorup ona gore konusuruz cunku sinir bozucu olmaya basladi yorumlar
-
@merkezuzmani bende katılıyorum. Gelir veya gelmez. Şimdi ilan gelmezse ben size dedim siz kendinizi kandırdınız. Doğruyu söyleyince yüklendiniz falan diye geri dönüş bekliyorum bakan açıklamış, kanun tasarısı yayınlanmış! Daha ne olması gerekiyor umutlanmamız için. Tamam diyelim ki gelmedi. Şuan da sürekli bunun üstüne basa basa söylemenin anlamı yok. Heveslendik. Derse başladık. Gelirse eksikler kapanır gelmezse de yapcak bişi yok.
-
@83istanbul soylediklerinin bütün hepsine katılıyorum hocam
-
şu an da mecliste kabul edilde kanun. Resmi gazetede yayınlandıktan sonra ilan gelecektir. Oyalamak için 1000 dguy 1000 vmy ihdası yapmazlar. Hatta ilan hazırdır bile sadece resmi gazetede yayınlanması bekleniyordur.
-
O zaman Sayin vdk yada gib baskanlarina twitterdan soru sorabilen arkadaslar bu alimlari sorabilir mi?Su twitteri bir turlu anlayamadim
-
Gercekten kisisel twitter hesaplarindan donus yapiyosalar eger cok iyi olur.Benim hesabim yok twiter
-
Sayın Bekirbozdağ bu haberi verdiğinde herkes kurum içi diye bizi bir hayli umutsuzluğa düşürdüler. Şimdide kadro verildi sayı gelmez diye söylenti yapıyorsunuz. Allah aşkına sağlam bir yerden duymuyorsanız gelmez gelmez diye yorum yapmayın, yapmayında en azından biraz daha kendimizi kandırıp ders çalışalım. En azından şu haberleri görüp biraz motive olduk mutlu olduk bırakın gelmediği zaman üzülelim. Bu şekilde hergün üzüleceğimize birgün üzülelim
-
Meclisin internet sayfasında hala komisyonda görünüyor?
-
1000 dguy muhtemelen yeni açılacak risk analizi merkezine alınacak ve alınırsa da 1000 adet bir anda alınmaz yıllara bölünür. Planlama nasıl bilmiyorum ama ben 3-4 yıl içinde 1000’i tamamlar diye düşünüyorum.
1000 vmy’de tahminen iki alım içinde olur. O da 1000 kişinin 1000’ini almaz 600-700 anca
-
Bu arada yeni kurulacak merkeze hemen yeni alımla insan koymazlar. Maliye bünyesinden uzmanlar yerleştirilir. Onlarda muhtemelen 1000 sayısının içindedir. O yüzdem dguy için 1000 fln beklemeyin. 150-200 gelirse sevinelim
-
@keymarsh 9/1dereceden 1000 adet demek ne oluyo sen biliyomusun?Haklısin bu dedigini masak yapti
-
-
Tasarıyı okumuyor musunuz siz ya 9. derece yazıyor orda 1000 adet kadro hala 100 kişi 200 kişiden bahsediyorsunuz!? Uzman dediğin güzel kardeşim 7. veya 6. derecede olur yeterlik sınavını yeni verip dil puanını falan da almışsa
-
@keymarsh 2011 senesinden haberiniz yok sanırım. Düz mantık konuşuyorsunuz.