1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
Haydi inşallah haberler yakın zamanda gelir
-
Arkadaşlar tahmini dguy kaç kati alir önceki seneler 10 20 kat falan olmuş ama 1000 kişilik bi alım olursa sanki 5 kati çağırırlar gibi geldi
-
Onaylanması alım olacagi anlamına gelmez ne bileyim bu ilan mhuy gibi insallah olmaz.
-
@pareto_wilfredo ne diyorsunuz? @paretowilffredo hangisi bilmiyorum. Neden aynı yönetici nickini kullanıyorsunuz anlamıyorum ya!!!
-
Dguy alımlarında 2011 2012 2013 te mühendislere de pay ayrımızı arkadaşlar yine öyle olabilir belki ama Aslan payını İİBFye vermişler her zaman
-
Cuma vaktine giriyoruz. Dualarımız ilanın en kısa sürede gelmesi için inşaAllah. Hayırlı cumalar:)
-
arkadaslar maliye bakanligi 1000er kisilik vmy ve dguy kadrosu olusturmus. ilan yakinda gelecekmis. sanirim 1000'er kisi gelecek. sayi konusunda daha net bir bilgi alirsam yazacagim yine
-
Hadii insallah cuma gunu suyu hurmetine .herkes buna yakin cumleler soyluyo bu kez saglam duyumlar die dusunuyorum
-
@issiz Dostum bende de 1000 vmy, 400 dguy icin duyum var iki gun evvel geldi bana bu. Ama teyit edemedim henuz. Guy icin de 1000 kisilik kadroya onay ciktigi bilgisi geldi gun icinde bunlarin teyidini almaya calisip paylasacagim.
-
Umarım tek seferde olur o alımlar aksi takdirde çok kişiye yaramayacak yine aynı kişiler girecek sınavlara.
-
@paretowilfredo hocam ben 15-20 dk once konustum ama siz daha iyi bilirsiniz tabi. kac kati cagrilir diye sordum onu bilemem dedi, degisir mi sinavdan sinava? sizi yakalamisken sorayim. degisirse fikriniz nedir?
-
@paretowilfredo hocam vmy ve dguy kpss öncesi diyorsunuz değil mi
-
@issiz aslen guyu soracagim dostum sormusken dguy u da sorduralim. Kac kati oldugu sayiya gore degisim gosterebilir ancak 1000 x 10 10 bin kisiye sinav yapmamis degil daha once gib. 2000 lik guy lardan deneyimliler. Degismeyebilir bu nedenle dostum.
-
@tudisiar kadrolara dair hareket var diyorum dostum. Zamanini ogrenmeye calisiyoruz bakalim. Ancak planlama birini bolmek seklinde olabilirmis. Bunu da netlestirmek lazim.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 1000 Devlet Gelir Uzman Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
@issiz Dostum bende de 1000 vmy, 400 dguy icin duyum var iki gun evvel geldi bana bu. Ama teyit edemedim henuz. Guy icin de 1000 kisilik kadroya onay ciktigi bilgisi geldi gun icinde bunlarin teyidini almaya calisip paylasacagim.
1000 vmy cok tuhaf geliyo bana. Boyle bi sey yapar mi vdk ya inanmak güç. Adamlar bi kere kadroyu doldurmuyo ilanlarda hocam Bu bi çelişki degil mi
-
@shady1 Dostum tek ihtimal geliyor aklima ki zaten surec yeni bir mufettis grubunun olusturulmasiyla isleyecek. D grubu ihdas olacagindan ve kadro orada gorevlendirileceginden bir noktada kabuk gorebilir bu. Aksi halde mumkun degil vdk ya 1000 kisilik alim yaptirmak zaten.
-
-
@paretowilfredo reis 1000 Vmy 400 dguy ve 1000 guy haberini aynı üstattan mi aldiniz
-
@jakuppp Ayri kaynaklar dostum. Dguy icin de farkli bilgiler var ama hepsi icin tek bir kaynaktan teyit alacagim.
-
@paretowilfredo şenlendir buraları üstad bekliyoruz