1000 Vergi Müfettiş Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
-
arkadaşlar dernek sayfalarında bu ihdaslar hedef gösterilerek engellenmeye çalışılıyor.Tepkimizi dile getirelim...
-
@sonery Dostlar kadro ihdas edilmesi o yıl içerisinde tamamının kullanılacağı anlamına gelmiyor. Orada çeşitli detaylar söz konusu. Kaldı ki bu tip kadrolarda geçmiş yıllarda doldurulamayan kadrolarda mevcuttur. Ben VDK'nin her bir promosyon için 400 kişiden fazlasını alacağını düşünmüyorum.
-
@antimülakat peki kpss öncesi ilana çıkılması ihtimali yüksek mi ? Duy ihtimali var mıdır arkadaşm hazırlık var dedi ama bakanlıkların yapısı değişme dahilinde gecikebilir dedi .
-
@aroma hocam Maliye Bakanlığı alımlarını Mart-Mayıs arası bekliyoruz. Duyum yok, duyum olup olmadığını sormayalim lütfen.
-
@antimülakat peki hocam tsk ederim
-
@antimülakat 400 kişi düşüncenize katılıyorum hocam hatta kpss öncesi vmy ilanı kesin gelir diye düşünemiyorum bile kpss sonrasınada kalabilir gibi geliyor.
Şöyle bir bakınca mükelleflerin ancak %3 denetlenebiliyor bu oran çok az diye sürekli söyleniyor.
Eğer bu denetim işi yapılmak isteniyorsa bir ihtiyaç var olduğu kesin hatta bütçeden milyar TL'lik her alanda yüklü teşvikler varken + istihdam programları varken 400 vmy'nin 1 yıllık maaş yükü 22 milyon tl ediyor yani ihtiyaç varken çokta önemli bir kalem değil gibi ve önemli bir ihtiyaç gibi dursada sürüncemede kalıyor -
@maxmin ihtiyaç çok ama denetim mekanizması güçlendirilmek isteniyor mu bu muamma? Sonra denetlediklerine yaptırım uygulayabiliyor musun? Buda muamma. Ekonomideki liberalizm bilindiği üzere devletin piyasa ekonomisine minimalize edilmesini gösteriyor. Denetçi sayısını arttıkça devletin gölgesini artırıyorsun anlamına geliyor. Bu durumda genel bir paradoks yaratıyor.
-
Arkadaslar sorum sacma gelebilir ama bugun bir arkadas 2017 puanlarimizin 1sene gecerli oldugunu soyleyip kafami karistirdi ben 2 sene olarak yanlis mi biliyorum
-
@noyanna 2 sene geçerli
-
@rootofallevil sagolun hocam
-
Kdv iade incelemesi grup başkanlıgı D grubu mu olcak?
-
Gelsen ne olur yani
-
1000 adet vergi müfettis yardımcısı alımı cok geride kalmadı mı?
-
Ben bakanin 2000 yeni personel alacagiz sozune cok itimat etmeye başladim nrdense
-
Cogunluk fikrine gore 1000 vmy gelmez görüşü hakim.Yok mu bize umut verecek.Sayın Naci Ağbal ilk agizdan söyledi.1000 tane vmy alacagiz diye.Vdk Baskani Sayın Huseyin Karakuma sorabilsek aslinda her sey daha net olur.Gecen yılda 300 kisilik alımı tweterdan duyumustu
-
Açacakları bir sınav sakız gibi sünüyor da sünüyor. Nerede bu eski bürokratlar, siyasiler arkadaşlar! 5000 müfettiş alacağız deyip 3 ayda 3 sınavla 5500 kişilik sınav yapanlar. Bir yıl içinde 2 biner kişilik Guy sınavı yapanlar. Aynı yıl içinde iki kez 500 kişilik İl Göç sınavı yapanlar, 130 kişilik Kaymakam alanlar. KPSS A gerçekten bitmiş dostlar. Bitirenlerde maalesef cesareti oldukça kırılmış olan devletin kendisi. Bence çok Türk bürokrasi geleneği çok ciddi bir fetret devri yaşıyor.
-
Gercekten KPSS A bitmiş keske bunu bu surece girmeden bilseydik ama oda mümkün degildi süreç 2016 kpss ile bir anda çöktü sanki. Birde her sene önümüzdeki yil daha cok alim olur lafi dolaşıyor hiç gercekci degil her sene daha da kötüye gidiyor. Bu sene kpss ye hazirlanmayi düşünen arkadaslarimi KPSS B ye yonlendirdim en azindan bizim kadar yipranmazlar.
-
Bu hafta Kdv iade tasarısı yine mecliste olacak.Gecen Sayın Naci Ağbala soru soran vekilimize 1000 kisilik vmy alımını net bir sekilde sordurabilisrk cok güzel olacak.
-
1000 vmynin gelmesi 1000 dguy gelmesine daha mi baskin acaba malum yeni kdv degisikligiyle
-
@antimülakat, içinde söyledi: 1000 Vergi Müfettiş Yrd. Kadro İhdası! (İlan değildir.)
Açacakları bir sınav sakız gibi sünüyor da sünüyor. Nerede bu eski bürokratlar, siyasiler arkadaşlar! 5000 müfettiş alacağız deyip 3 ayda 3 sınavla 5500 kişilik sınav yapanlar. Bir yıl içinde 2 biner kişilik Guy sınavı yapanlar. Aynı yıl içinde iki kez 500 kişilik İl Göç sınavı yapanlar, 130 kişilik Kaymakam alanlar. KPSS A gerçekten bitmiş dostlar. Bitirenlerde maalesef cesareti oldukça kırılmış olan devletin kendisi. Bence çok Türk bürokrasi geleneği çok ciddi bir fetret devri yaşıyor.
Nerde bu eski burokratlar demissin de suan cogu ya hapiste ya da ihrac