Galatasaray - Fenerbahçe maçı derbisi mücadelesi maç sonucu
-
Arkadaşlar her derbi olduğunda bu başlık altında maçı hem canlı olarak hem de bitiminde analiz edelim.
-
Periscope'dan yayın yapıyordum burayı görünce bıraktım. Fenerbahçe ilk saniyeden itibaren maçı galatasarayın yarı sahasına yıktı. Galatasaray henüz başlayamadı maça. Dakika 3.
-
Dakika 6 Alper içeri kesti van persie tehlikeli noktada topla buluştu. Hakan Balta son anda ayak koydu. Eğer gol olsa idi 6 0 biterdi. Cimbomluların ayakları titriyor beee.
-
Birader siz zenginsiniz sanırım izliyorsunuz ben radyo başındayım. Daha nostaljik oluyor hem.
-
@tataRamazan ayakları titriyor falan hoş değil, biraz daha güzel bir üslup birader.
-
Kutlu takımımız Fenerbahçemizinn İlkk 11'i; Volkan Demirel, Şener, Skrtel, Kjaer, Hasan Ali, Neustadter, Josef, Van Persie, Volkan Şen, Alper Potuk, Sow
Her birinden 1 tane gol bekliyorum.
-
Zaten 1990 dan beri yenemedik, bugün o çember kırılacak :@ .
-
-
Galatasaray henüz fenerbahçenin ceza sahasına yaklaşamadı daha. Volkan ve Alper iki kanattan da etkili ataklar yapıyor. Galatasaray şimdiden 10 top kaybı yaptı. /dakika 12
-
Bir Karakartal taraftarı olarak her iki takıma da başarılar dilerim ama sanırım Fenerbahçe alacak bu maçı
-
İnanılmaz bir baskı kurmuş Fenerbahçe taraftarı, ama aslanlar yılmaz.
-
Kalecinin önünde göğsüyle kontrol edemedi. Bir gol pozisynu daha kaçtı.
Van Persie'yi kim 48 yaptı ............................................................ -
Sanki maçta Galatasaray'a değil bana baskı kurdular. Kazara bir gol olursa biterim .
-
-
-
Galatasaray top oynayamadıkça gerginleşiyor Sinan Gümüş çok saçma bir pozisyonda frikik kullanmak üzere olan fenerbahçenin duran topuna müdahale ederek sarı kart gördü /dakika16
-
-
Sabrinin etkili pası ile Fenerbahçe hücumu başlıyor /dakika 19
-
-
Radyoda dinlediğim kadarıyla Fenerbahçe 22 kişi olarak sahada. Galatasaray yeni yeni toparlasa da sadece Fenerbahçeli oyuncuların adı var bu ne arkadaşım.