Reklâmlar sıkmaya başladı!!!
-
@antimülakat gece geç saatte güncelleme yapılacak düzelmesi için
-
Reklama alıstık ancak sayfanın yenilenmesi cok kotu.Tam forumdaki yazıları okumaya başlıyorum tekrar en basa sarıyo sinir etti
-
@zenginmemur reklamı da azalmasını sağladık hocam
-
@antimülakat ugraslarınız icin tesekkur ederiz.Ancak benim sorunum hala devam ediyo.Masa üstu sekilde giris yapıyorum foruma
-
Sorun devam ediyo siddetle sayın yonetici arkadaslar
-
@zenginmemur @maverick hocam ilerleyen süreçte mi bu sorunu tamamen aşacağız. Bir ara konu hakkında bilgilendirme yapmanızı bekliyoruz.
-
@zenginmemur bahsettiğiniz sorunun farkındayız ve en kısa sürede çözmeye çalışıyoruz, verdiğiniz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
-
@antimülakat forum hız problemi ve takılma vs bütün problemler için gerekli güncellemeler yapılmıştır. Başka eksiklik veya forum kullanılmasını zora sokacak problemleri burdan yazabilirsiniz. İyi forumlar...
-
Yok hocam aynı size cevap yazamadim sürekli takıliyo.Ama bildirimler aciliyo artik.Diger sorun hala ayni surekli takiliyo yenileniyo sayfa
-
@maverick eliğnize emeğinize sağlık hocam. Bu türden güncellemelere ihtiyaç oluyor bunlar güzel haberler.
-
@zenginmemur resmi bir kurumun internetinden mi giriyorsun hocam
-
1-2 gece önce sitede bi tadilat vardı. Ondan sonra bildirim kısmını açık tuttuğum sayfalardan bildirim gelmemeye başladı. Aynı sorunu yaşayan var mı? Giriş çıkış yaptım, telefonu dahi kapadım açtım :)) bir de pat pat vurmayı denicem en olmadı
-
@möözun telefonu pat pat vurmak yani elektro şok tedavisi son çare hocam senden ricam o başlıkların bildirim ayarlarıyla bir kez oynaman.
-
@aliveli evet onu söylemeyi unuttum. Onu da yaptım hocam o halde son çare şok uygulamak kaldı
-
@möözun ayarlara gir senin ilacın orada bildirimler ve sesler ile ilgili bir seçenek vardı oradan yapılıyor tüm seçenekleri sadece bildir olarak değiştir
-
Reklamı da azaltalim derken komple bitirmişiz? Umarım öteki aya site açıldığında 400 Error yazısı ile karşılaşmayız
-
@black hepsi dediğiniz şekilde hocam ordan da şifa bulamadım. Oturup hayırlısını bekleyeyim napim
-
@maverick hocam bn internete mobilden girince sikinti olmuyo ancak wifiden baglaninca yani ev interneti surekli sayfa basa donup duruyo
-
Reklamları azalttık zorda olsa insanlar foruma akın etmeye başladı. Kavimler göçü gibiydi bir ara forum şimdi, Avrupa Başkentlerine döndü. Sınav mı yaklaştı desem, büyük ilanların beklentisi mi arttı desem, üç vakte kadar hayırlı bir haber alırsınız inşallah dostlar