Reklâmlar sıkmaya başladı!!!
-
Bu yazıyı forum yöneticilerinin anlayışlı ve iyiniyetli olmalarına sığınarak yazıyorum. Son zamanlarda forumda sürekli sağdan soldan fırlayan ikidebir yanlışlıkla basıp geri çıkmaya uğraştığımız reklamlariniz gerçekten sıkmaya başladı. Gerekirse biz hergun bir iki reklama tıklayalım çünkü bu foruma değer veriyoruz. Ama böyle aniden çıkıp sinirlerimizi bozmasalar keşke.
-
@maliyefs Hocam forumda yönetici değilim ama 3 5 kişi dışında kimse foruma faydamız dokunsun her gün iki reklama tıklayayım demez. Dese bile uygulamaz. Yani reklamlar bu işin doğasında var.
-
@paca08 evet hocam haklisiniz reklam olmasi lazim lakin birden bire her sayfada koca koca reklamlar olunca istedigimiz sayfaya girmek icin reklama tikla ondan cikis yap sonra diger bi reklama yakalan ondan da cikis yap en son okuyacagin 2 satir yaziyi oku. Reklamin ayari biraz fazla kacmis sanki
-
@paca08 Reklam tabi ki olacak ama akil oyunlari gibi tam tiklarken hissedip bir anda sekmenin onune gecmesi ve o siteye girmemizin kacinilmaz olmasi cok igrenc bir duygu ️ Reklam dedigin onceden kendini belli eder istersek tiklariz istersek sayfayi kapatip devam ederiz.Yani oyle olsa herkesin gonlu olur bence ️
-
@magduriibfli O konuda bir çalışma yapmışlardı diye hatırlıyorum. Ben genelde masaüstünden girdiğimden beni pek etkilemiyor. Telefondan girince dediğiniz gibi biraz sıkıntı çıkarıyor. Yöneticiler bu duruma el atacaktır.
-
elbette işin doğasında reklam olacak ama gözümüzün içine içine sokmaya gerek yok diye düşünüyorum :)) özellikle video reklamlara uyuz oluyorum kenarda bir yerde çıksa fazla aldırış etmem tıklar kapatırım sorun yok ama neredeyse tüm ekranı kaplıyor izle beni izle beni diye :))))
-
@paca08 masaustunden girince fazla etkilenmiyoruz bu dogru. Ama kullanicilarin buyuk cogunlugu gun icinde telefondan giris yapiyordur muhtemelen. Telefondan girince de etkin kullanimin önüne geciyor fazla reklamlar.
-
Katılıyorum başlığa reklamlar çok agresif. Reklam tabi ki olacak ama aniden ve tam sayfa gelmesi kötü
-
Sevgili forumdaşlarım, reklam işiyle daha sık ben ilgileniyorum. Öncelikle bu başlığın bıgün açıklanması normal muhtemelen bugün inanılmaz bir reklam bombardımanı altında olacağız. Tüm websiteleri ve tv lere firmalar dünya kadınlar günü reklam verecek ve bu da kullanıcıya yansıyacak. Aynı durumu 14 şubat, babalar günü gibi günlerde yaşıyoruz genellikle.
Şimdi size bir iyi bir de kötü haberim var:
İyi olan yakında banner sayısı bir adet azalacak ve daha optimal hale gelecek.
Kötü haber reklam gösterim sayılarını firmalar belirliyor ve biz müdahale gücüne sahip değiliz malesef -
Merhabalar. Samsung mobil için adblock eklentilerini indirebilirsiniz. Adblock açıkken siteye erişim sorunsuz sağlanıyor. Ancak chrome uygulaması için mobilde bir çözüm yok. Safari için de adblock var diye biliyorum ücretli olabilir ancak.
-
Siteye gömülü olanlara itirazım yok, isterse 10 tane olsun. Amaaa şu sayfa değişince aniden sağdan soldan çıkanlar, ekranı kapatanlar yok mu... Deli ediyor
-
@genclerbirlikli dostlar inanın sitenin gelir gider dengesi baya karışık. Bilişim işleri bizi gereksiz dara sokabiliyor ayrıca zaman zaman teknik yardım almak zorunda kalabiliyoruz. Bunun dışında sitenin google alanını kullanmasının bedeli dolar üzerinden yapılıyor. Gömülü dediğiniz reklamlarla bu giderlerin tamamı karşılanmıyor. Sayfa değiştikçe gelen reklam admatic reklamlar, bununda getirisi gerçekten sanıldığının aksine çok büyük rakamlar değil ama sitenin belini dogrultan kısım.
-
Reklamı aştık da menüler açılmıyor
-
@antimülakat sizler de haklısınız hocam ne diyelim. Dünya böyle düzen böyle...
-
@sınavuzmanyrd evet mesaj kutusu bildirimler acilmiyo nasil cozulcek bi ara site bakımdaydı
-
@antimülakat Sayfa değiştikçe değil artık sayfayı her aşağıya indirdiğimde geliyor reklam bir hatadan dolayı mı böyle yoksa bundan sonra böyle mi olacak,böyle olcaksa Alancıların yeni bir platforma ihtiyacı olacak demektir,reklam olur illaki lafımız yok da bi sayfayı okurken 3 reklam biraz fazla
-
@zemberekdişlisi reklam sıklığını adsense ve admatic ayarlıyor yayıncı pasif durumda. Diğer söylediğinize gelince 6 ay bu platformda hiç reklam yoktu tamı tamına 1500 dolar hosting masrafını cebimizden karşıladık, düzgün hizmet sunmanın maliyeti çok yüksek eğer bunu cebinden verip yapabilecek imkanı olan varsa yeni platform kurar alancı arkadaşlarda oradan devam edebilir.
-
Merhaba dostlar. Reklamla alakali bir hata soz konusu. Bu konu ile alakali olarak firma ile iletisime gectik. Kapattikca aciliyor bu bizim programladigimiz bir sey degil. Parametrelerini firma belirliyor ve anlasma sagladigimiz parametre bu degil. En kisa surede sorunu cozecegiz. Kontrolden cikmaya basladi farkindayiz.
Ek olarak mobilde menuyu acamama sorunumuz soz konusu. Bunu da teknik ekibe ilettik. En kisa surede cozecegiz bu sorunu da.
Biraz daha sabrinizi istirham ediyoruz. En kisa surede tum bu sorunlari cozmek icin gerekli adimlari attik. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz.
-
Ahmet Ümit'in Kırlangıç Çığlığı eserini almak zorunda hissediyorum kendimi Kapattıkça açılıyor galiba mücadeleyi o kazanacak
-
@burcuburcu 4 reklam kapattıktan sonra yazınıza cevap veriyorum Reklam sıklığını kim ayarlıyor bilmem ama siteyi kullanılmaz hale getirdiği gerçek dediğiniz gibi inşallah imkanı olan bir hayırsever çıkar da alancıları kurtarır bu zulümden