ÇİFTLİKBANK
-
@black yav marka yüzü olarak böyle birini seçseler bir garip. Yok bu yaptı desek bu yaşta nasıl becerdi orası karışık her türkü muallak
-
@black aynen öyle kardeşim ilk girenlerden ve sanırım yatırdığının 2 katına yakın para aldı sistemden ve patlayacağını da biliyorduk sistemin onu ayarlayıp yatırım yaptı asıl olan sonradan evi damı satıp bu işe girenlere oldu adam evini ipotek ettirmiş kredi çekmiş var mı böyle bir şey ya
-
@aliveli neden garip dostum adam tam uygun bence tosuna da benziyor bundan iyisini bulamazlardı
-
@yasaklı zaten sisteme girenler inek süt vermese bu verir en azından diye girdi
-
saadet zenciri gibi bişey yatırılan paranın kısa bir süre pof olacagını bile bile yatıranlara diyorum, en yakın akrabanız veya arkadaşınız sizden para istese zırnık koklatmazsınız, neyse her işde bir hayır var diyerek soguk bir su içinde içiniz ferahlasın
-
Twitterda birisi “karizmatik dolandırıcı eksikliği hala bu ülkenin en büyük problemlerinden biri” demis bu tipi de ekleyerek:))
Hani böyle bir tip nasil güven verdi de bunca kisi magdur oldu cok saskinim. Allah herkese akil fikir versin:( -
-
@aliveli belki de çocuğun masum yüzü kullanıldı bu tip adam dolandırmaz diye düşünülmesi istenmiş olabilir aslında yaş olarak uygun ama dediğiniz gibi konuşmalarından bile belliydi çok toy olduğu niye böyle birisini seçtiler anlamak mümkün değil
-
Okumaz, Aydınlanmaz, Aklını Kullanmazsan, Çok Kullanılırsın.
-
@salih1940 ben çokça ilgilendim bu dolandırma işleri nasıl diye zamanında. Bence "bana olmaz" demek de büyük sorun. Böyle bizim kafa çok bilgi, donanım sahibi de onlar bilgisiz demek bana biraz bilgisizlik gibi geldi. Herkese olabilir ama olay saçma bir başlangıç ve izleyiş içinde mi, bu insanlar daha akıllıyız deyip kandırılmadı mı? - Evet
-
@waitforit Zamanında jetfadılarda yaptı bunu hocam, yıllar geçiyor ama yine kandırılıyoruz, herkesin başına gelebilir ama bu kadar da göz göre göre dolandırıcılara kanmakta çok saçma, internetten hayvanları yemlemenin açıklanacak hiç bir tarafı yoktur. Bilgisayar başında hayvanlar kaçmasın diye nöbet tutmayı saymıyorum bile.
-
Bunun bi de 20 yaşında karısı varmış...
-
Olay olduktan sonra yazmak biraz saçma olacak ama bu olaydan önce olayla ilgili en ufak bir fikrim yoktu.Haberlerde o çocuğu görünce bu adamın neresine güvendiler acaba demekten kendimi alamadım dış görünüşü bile şeytan gibi adamın hiç güven vermedi bana genç yaşta duruşuyla bile güven vermeyen birine birikimini nasıl emanet ediyor bu insanlar anlamış değilim.
-
Araştırma önergesi ret yemiş kötü kokular geliyor.
-
@aliveli arkasında birileri var hocam boş değil bu eleman tek başına bu kadar vurgun yapabilecek kapasite de değil kimse olamaz birinden anlasan işin diğerinden yanarsın bir ekip çalışması var. bu ekibin bir ayağı da bürokrasi olabilir
-
@yasaklı bank ibaresinin bu şekilde kullanımına göz yumulması zaten kafa karıştırıcıydı.
-
ortada çok büyük bir pasta var illa ki birileri ucundan köşesinden tırtıklayacak yada sehven bir kaç dilim alacak
-
Hikaye eski, çoban yün kırpma zamanı geldiğinde sürüyü dere kenarına götürür, koçu alıp suya atar koyunlarda bir bir ardından atlar düşünmeden. Kolayca, temiz temiz kırpar yorgun sürüyü. Eski hikayenin yeni adı çiftlikbank.