1 nisan şakası
-
arkadaşlar şimdiden uyarayım bu forumda çoluk çocuk olduğunu sanmıyorum ama yine de yazayım istedim 1 nisan saçmalığınızı sakın ola buraya taşımamanızı rica ediyorum yok açıklandı yok yarın açıklanıyor yok bilmem ne sonra ağzını ayıra ayıra çok komikmiş gibi gülmeler filan çok ağır söverim zaten bunalttı iyice bu bekleme süreleri başlığı gören arkadaşlar lütfen dikkat ediniz...
-
@yasaklı hocam daha 2 hafta var sakin
-
-
Bu kadar sabrınız taştiysa o gün siteye girmeyin bence çünkü illaki biri çıkıyor, çoğu işsiz burası zaten... Onun dışında bazı anormal kullanıcılar hep var. O gün de olabilir. Kimilerinin akıl dağıtılırken mevcut yerini korumadigini biliyoruz.
️
-
@falanfilan haklısınız bir gün bu siteye girmedim diye bir kaybımız olmaz:)
-
@yasaklı site yönetiminden rica edelim o gün şaka yapan herkes "yasaklı" olsun
-
@bombiksmori site yönetimi olarak size bir nisan şakası olaraktan fake ilan hazırlayacaktık ama sonumuz ne olur korkusuyla cesaret edemedik
-
Ben o gün iş yerine istifa yazcam en güzel şaka o olacak
-
Arkadaşlar bu kadar agresiflik ancak size zarar verir. Ne bileyim bu tepkiler bana pek mantıklı gelmedi adı üstünde şaka
-
@aliveli hocam ilan bekleyen hackerlar varsa bilmiyorum artık, sitede neler olur... Guy ilanı gecen sene 1 nisanda gelmiş, herkes o gün geleceğini biliyor muydu bilmiyorum ama yine 1 nisanda da ilan gelirse gelen ilana inanırım yapmayın
-
@falanfilan yok hocam o kadar beddua alınır mu
-
@aliveli bilmiyorum hocam bazıları yürek yutmuş gibi yazıyor, ilan konusunda şaka yapmazlar umarım öyle keskin bir öfkem yok ama psikolojikman az gıcık olmuyor değilim.
-
Şaka gibi bir durum : 9.pro sgkdy mülakatları.
-
@paca08 BTK AÇIKLANDI!!! şaka la şaka hemen de heyecana kapıldın he ahahahah 1 nisannnnnn ::D:D:DDD :))9
nasıl mutlu oldun mu okuyunca ?
-
@yasaklı Güzel dostum yapılan ve yapılması muhtemel "şaka"lara ben de çok sıcak bakmamakla beraber sana dostane bir tavsiyede bulunayım isterim. Hayatta her şeyi dilediğin gibi şekillendiremezsin. Şekillendiremediğin hâller ile karşılaştığında onlara karşı kötü duygu beslemeye kendini şartlarsan, onlarla başa çıkman zorlaşır. O nedenle akışına bırak, o gün yazılacak şeylerin öngördüğün şekilde olacağı kabulü ile oku. Önce şaka bil, sonra ciddiye al daha az yıpranırsın o 24 saat içerisinde ve uyarladığın takdirde hayatının her safhasında.
-
@paretowilfredo biraz rahatsız bir adamım üstad ben o yüzden 1 nisan günü hiç bir şekilde foruma girmemeyi daha sağlıklı buldum kendi açımdan:) bu sizin çok umurunuzda mı tabiki değil
ama bazen sinir olacağın şeyleri bilip bunlardan uzak durmak daha faydalı olur. tavsiyen için teşekkür ederim ayrıca:)
-
@yasaklı Umrumda olmasaydı dostum sana tavsiyede bulunmazdım. Ben de çok normal bir insan olarak adletmem kendimi o nedenle anlamaya çalışıyorum hepinizi bir bir. Naçizane dost tavsiyesi benimki dostum. Daha iyi hissedeceksen bir günlük ayrılığa sözümüz olmaz, 2 Nisan'da yeniden meclisimize renk katman dileği ile.
-
@paretowilfredo Hocam arkadaş biraz rahatsız yukarıdaki yazılarından ve genel karakterinden çok rahat anlayabilirsin. Yok şaka yapana söverim vs. bu tür insanlar birde kamuda uzman, müfettiş olacak ben ona üzülüyorum. Bana da la gibi sokak ağzıyla cevaplar vermiş yeni görüyorum. Benim kendisine önerim acil psikolojik destek alsın bu kafayla zor.
-
@paca08 Arkadaşı tenzih ederek, şunu söyleyerek bu konuyu kapatalım dostum. Kimse kimsenin ne derdi, sorunu olduğunu bilemez. Kimse kimsenin gerçekten ne hissettiğini sezemez. O nedenle kat'i yargılardan genel olarak uzak durmaya, kullanmaktan imtina etmeye çalışırım. Biz de kızıyoruz, zaman zaman çok da öfkeleniyoruz. Ancak bahsettiğim çizgiyi tutturmaya çalışarak yaşıyoruz. Hepinize naçizane önerim budur. Gönül inşa etmek belki yılları alır, bin yılda inşa olur kimi zaman. Yıkmak bir andır.
Hepinize iyi forumlar.
-
@paca08 ben yıllardır psikolojik destek alıyorum ve kendimi de çok iyi tanıyorum. kimin müfettiş uzman olacağına sen karar veremezsin ayrıca açık ve net söyledim evet söverim çünkü sıkıldık aynı şakalardan senin hoşuna gitti mi az önce yaptığım şaka! mesela? sokak ağzıyla yaptığım şaka? bunun cevabını alayım öncelikle hoşuna gittiyse bir şey demem ama gitmediyse de beni yargılama hakkın yok