KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCISI
-
Bir duyumu olan var mı arkadaşlar ??
-
hepimiz arayıp sorsak şu ilandaki numaradan, ben haftada 2 kez arıyorum ama belki sayı çok olsa baskıcı olmak işe yarar biraz.
-
Ben de arıyorum ama bir belli değil takip edin diyorlar.
-
acaba hazinenin sonuçlanmasını mı bekliyorlar ama pek sanmıyorum böyle bir şeyi düşüneceklerini
-
@End-Müh ben oyle dusunuyorum. Ikisini birden kazanan sayisi fazla cunku.
-
@posner bir an önce sonuçlansa bari ora, daha devam ediyor diye biliyorum
-
@End-Müh yarin bitecek mulakatlar. Eger denildigi gibi olursa hazine sonuclari 21 inde aciklanir.
-
@posner aa öyle mi , teşekkürler hocam bilgi için
-
az önce yine aradım arkadaşlar, bugün yarın açıklanacak tarih, öyle bekliyoruz dedi. ama pek güveniyorum yine de dediğine, inşallah açıklanır...
-
Hazine açıklandığına göre kalkınma mülakat listesini yakında görürüz inşallah.
-
@padmeamidala İnşallah artık açıklansın yaa...
-
Arkadaşlar hatırladığım kadarıyla mülakatlarin açıklanması çok uzun sürmüyor. Tabi bu darbe girişimi öncesiydi. Bu sene nasıl olur, bilmek zor, her sınavda olduğu gibi normal seyrinden daha fazla sürecektir.
-
@Antimülakat hocam 1,5 aydır tarihlerin belli olmasını bekliyoruz
-
@End-Müh hocam normal dönemde öğrenilebilen şeyler şu dönemde bir türlü netlik kazanamıyor. Hazine, Kalkınma gibi yerler süreci inanılmaz zorlaştırmazlar, geçmiş dönemlerden daha uzun sürecek olsa da süreç hızlı işler.
-
@Antimülakat İnşallah hocam, teşekkürler ...
-
@End-Müh Allah yardımcınız olsun, umarım beklenenden çok kısa sürede açıklanır.
-
Aciklanmis tarihler...
-
Kalkınma bakanlığında endustri muhendislerini hangi alanda/bölümde çalıştırdıklarıyla ilgili bilgisi olan var mı?
-
Günaydın arkadaşlar, Kalkınma mülakatında ingilizce soru soruluyor mu ? bilgisi olan var mı acaba ?
-
arkadaşlar mülakata giren oldu mu ne şekilde sorular yöneltiyorlar komisyonun tutumu ne yönde bilgisi olan var mı?