KALKINMA BAKANLIĞI PLANLAMA UZMAN YARDIMCISI
-
İktisat 74 le olmadı
-
Iktisat alaninda 74 alip mulakata kalamamak uzdu valla ne diyim hayirlisi. Mulakata kalan tum dostlara basarilar.
-
benim de 72 ile olmadı. acaba kaç ile kapadı, kaç kişi listeye girdi keşke daha ayrıntılı açıklasalardı.
-
Ben de 68 le kaldim diye üzülüyordum ama iktisat bu sene baya yüksek kapatti sanırım
-
@elainebenes 80 ve uzeridir muhtemelen 76 ve 78 alip olmayanlar duydum.
-
İktisat 78le geçemedim
-
Sanırım iktisat 80 üstü kapatmış. Benim de 84. Ama şunu da söyleyim, kesinlikle bi seçiciliği olmayan bir sınavdı. Herkesin yapacağı cinsten çok fazla kolay soru vardı. Görece zor sorularda daha az yanlış yapan mülakata kaldı. Büyük ihtimal 65-78 arasına çok fazla yığılma vardır.
-
İktisat 80 olan var
-
@genclerbirlikli 80'le mülakata kalan mı var
-
@mutadis evet
-
78 ile güle güle.
-
@genclerbirlikli Şaka gibi. Teşekkürler.
-
Geçen yılın mülakat sorularına ulaşabilen var mı acaba? Sadece alan mı soruluyor?
-
ne zaman açıklanacak acaba mülakat tarihleri.
-
Subatta olur mu ki? diger forumda ocak ayi icinde olmayacagi soylenmis.
-
Gecen sene 28 aralikta aciklanmis. 8 subatta mulakatlar baslamis. Hazine mulakatlarini da goz onune alarak 13 subat haftasi baslayacagini tahmin ediyorum.
-
@posner mulakatlarin hemen yapilmamasini bu seneye ozgu bir surec olarak dusunmustum ve daha da uzar gibi gelmisti. O zaman subat mantikli.insallah
-
Geçen yıldan mülakat tecrübesi olan arkadaşlar var mıdır? Sadece alan mı soruluyor? Tarihler açıklandıktan ne kadar süre sonra mülakatlar başlamış geçen yıl? Bir bilginiz var mı @paretowilfredo?
-
Kurumu arayan var mı mülakatların ne zaman yapılacağıyla ilgili?
-
Arkadaşlar mülakat tarihleri ne zaman belli olur ki acaba