Mehmed Bir Cihan Fatihi
-
Gerçekten birinci bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Bu türden dönem dizilerini çok beğenmiyorum hatta hiçbirini takip etmedim ama Fatih için sabırsızlanıyorum. Kenan İmirzalıoğlunun başrolü oynaması ayrıca mutlu etti beni. Umarım hayal kırıklığına uğramam.
-
@antimülakat begendiniz mi hocam:)
-
Yahu Fatih Sultan Mehmet rolüne bir insan ancak bu kadar uygun olabilir umarım uzun uzadıya bölümlerle diziyi baymazlar.
-
@hayatım-sınav dizi boyunca bizde aynisini dedik:)
Cok yakismis -
@1umut Fatih'in portrelerinde dikkat ettiyseniz karakteristik bir burun yapısı dikkat çeker. Görüntüde burun işi almış
-
@hayatım-sınav dimii, aynennn:))
Beklentimiz yuksekti, zevkle de izledik. insallah dediginiz gibi baymazlar. Bi de reklamsiz olusu cok iyiydi ah keske hep olsa boyle:) -
acaba figüran olarak iş bulurmuyum ya harami falan olurum yanı
-
"Fatih Sultan Mehmet'i zehirleyenler, Mustafa Kemalin ölümünü hızlandırdılar."
Kurtlar Vadisi'nden bir replik
-
@1umut gelişme var yalnız baba-oğul dramına odaklanıyor gibi, muhteşem yüzyılın hareme odaklanmasına benzerse izlemem.
-
@hayatım-sınav katiliyorum hocam
-
yalnız yaş olarak kenan fatih'in babası yaşında burda.
-
@fc-real-gdp onu görmezden gelmek zorunda kaldik://
-
Beğenmek ne demek elimden gelse tekrarını izleyeceğim. Gerçekten çok iyi bir kast, muhteşem sahneler ve Devleti Aliyyenin önlenemez yükselişi. Bölüm bölüm takip edeceğimden endişeniz olmasın. O değilde, Kenan İmirzalıoğlu nasıl bir jöndür arkadaş. Bir insan her rolde mi yükselir?
-
@antimülakat enson cingöz recaide izlemistim. Film vasatti ama kenan imirzalioglu filmi goturmustu resmen:)
Ustesinden gelemeyecegi rol yok sanirim:) -
Hapşiu:)
-
Mehmed varsa konu kapanır
-
@antimülakat Bana sultanım demen için önce Romayı mı fethetmem gerekiyor dedi noktayı koydu zaten
-
@hayatım-sınav Ezelden sonra Mahir olmamıştı da, Fatih çok iyi geldi. Keşkem biraz daha uzasa dediğim çok oluyor.
-
@antimülakat ben de tekrarını izlemeden geçemiyorum bazen ama uzatmasınlar suyu çıkıyor sonra bir de nolur sanki şu vuruşma sahnelerini biraz daha gerçekçi yapsalar. Kaleci toptan korkmaz yahu
-
Memati baş Delibaş olmuş