Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
işte sorular nasıldı bir iki örnek görsek
-
@shady1 geçen sene teklif edilen maaş net 5000'in altındaymış prim dil tazminatı vs. de yokmuş artık
-
@essra23 Allah Allah, ben tam tersi duymuştum. Olanakları baya iyi diye. Vay be.
-
@nfs geçen sene okuldan bi arkadaşım kazandı ona gelen teklif buydu hatta baya düşündü kabul edip etmemek konusunda imkb iken hem maaşlar hem de olanaklar çok iyiydi bist olduktan sonra aynı şeyi söylemek pek mümkün değil maalesef
-
Başvuru durumu beklemede diyor iki gündür arkadaşlar normal mi acaba?
-
@kafakafka
2 gün önce başvurmuştum bende de beklemede yazıyor. Normal galiba. -
nasıl arkadaşlar başvuru durumu buradan çok kişi başvurdu mu acaba ben en son sınavdaki durumu göz önüne alarak cesaret edip de başvuramadım sınava gireceklere başarılar diliyorum
-
@essra23 neden cesaret edemediniz, en son sınavdaki durumdan kastin nedir
-
@royharper sermaye piyasasıyla ilgili ingilizce ve türkçe klasik sorular zordu bana göre diğer kısımda ekonometri falan da vardı
-
Başvurduk hocam, denemekten zarar gelmez. @essra23
-
@officialsecret iyi yapmışsınız hocam ben de başka şehirde olmasam belki tekrar denerdim şansımı ama git gel yol masrafı falan değmeyecek gibi geldi bana öyle kolay bi sınav değildi bana göre iyi hazırlanmak gerekiyo size başarılar bol bol teknik kelime falan bakın borsayla ilgili ingilizce kısmını için
-
Gecen sene sinavi giren arkadaslar hatirladiklari kadariyla sorulari paylasirsa cok seviniriz.Sinava cagrilmamiz su an mechul ancak sinav 8 nisanda.Insallah cagirilirsak vaktimiz epey dar olacak.En azindan bir goz atariz.
-
Geçen sene sınava girenler nerede oldu sınav? Yani bir okul bünyesinde mi yoksa tek merkez bir binada mı?
-
Şimdi mail geldi bana arkadaşlar; "...başvurunuz alınmıştır ve değerlendirme aşamasındadır" şeklinde. Onaylanmiştir filan demiyo ama ilginc.
-
@steward aynı mail banada geldi
-
@steward sınavdan bir gün önce falan mı sınava gelin diyecekler çok ilginç aynı mail bana da geldi.
-
@keynesinabv hayir amac ne acaba, hem eleyici bi özellik de istemedi ki bizden şu kadar yds ya da su ortalamayla mezuniyet şarti gibi.
Muhtemelen başvuran herkes bubsinava davet edilecek arkadaslar calismak icin bisey beklemeyelim bence. -
Aynı mail banada geldi. Belki ekonomi haricindekileri bölümleri çağırmazlar sınava diye düşünüyorum.
-
Bana da çoğu kişiyi cagiracaklar gibi geliyor .Bence başlamalıyız çalışmaya .
Sermaye piyasalari ile ilgili bildiği Türkçe ve yabancı kaynak onerebilecek var mi -
@golden-ratio bistin kendi sitesinde var dostum ben oradan indirdim