Borsa İstanbul Uzman Yardımcısı 2018
-
KAç kişi gireceği hakkında bilgimiz yok ama fikrimiz olabilir şimdilik 2 fakülte çıktı ben de şehir dışındayım da hala ikilemdeyim değer mi acaba diye
-
@statistick yani ben yakın olduğum için giricem de sorulara bakınca kafa karışması cidden normal
-
Ben kaç kişi çağırıldı diye sordum.Bu bilgiyi sizinle paylaşamam dedi.Sanki devlet sırrı
-
@kafakafka yakınsanız girin tabii zararı olmaz soruları bi görmüş olursunuz hiç yoktan;)
-
@enki tam beklenildiği gibi bi cevap olmuş paylaşırlar mı hiç
-
onun hakkında bilgi yok bunun hakkında bilgi yok. Çok salak bir kurum bence oturtmuşlar ik ya 45 yaşında amcayı sesinden belli naptığını o da bilmiyorr
-
@statistick Belki dedim insafa gelirler.1000 kişi girip 5 kişi alıcaksa istanbul dışından gelip girmenin manası yok.Kaç kişi alınacak belli değil, soru ağırlıkları belli değil, kaç ile başarılı sayılıyoruz belli değil, giren belli değil çıkan belli değil
-
@enki kesinlikle. Bu kadar belirsizliğin içinde o kadar masraf yapıp muhtemelen elimiz boş döneceğiz bu kapıdan da o yüzden gitmeye gerek yok gibi duruyor
-
Şu sınava gitmek için kendime bi neden yaratmaya çalışıyorum, henüz bulamadım daha
-
ben ıstanbuldayım yınede sınava gitmek 2 saat. metrobüs metro vs derken.
alınma ihtimalide yok sırf vicdanım rahatlasın dıye gıdıcem.
-
sorular hakkında fikri olan varsa tartısmak ısterım. sadece crowdfundingın avantajı dezavantajı ıcın on video ızledım taslak oluşturamadım
-
kimse yok mudur sınava girecek..
-
@hussle sana ve girenlere başarılar hocam
-
Ben de gireceğim. Yanımızda telefon vs. bulundurmamız sorun olur mu acaba?
-
@mikkolata sınavda kullanmak yasaktır yazıyor, bulundurmak yasaktır yazmıyor sorun olmayacak gibi ben götüreceğim
-
@kafakafka ben de öyle düşündüm. Sorun olmaz kapatırsak sanırım. Zaten az kişi de girer heralde.
-
@hussle ben de girecegim hocam Ankara'dan geleceğim için mecbur yanimda çanta vs olacak, sorun olacağını sanmıyorum
-
60 test sorusu belirtilen alanlardan..istatistik-yöneylem 10-12 tane civarında azımsanmayacak kadar yani, alanlar standart sayılır. Her soru 1 puan.
Klasik 8 soru, biri çeviri biri, ing yazılı, biri kavram olmak üzere, finans ,borsa vadeli işlem vs. bence kol gibiydi...keza çeviriler de Tr>İng olup cümle yapısı itibariyle zordu. Her soru 5 puan.
Çanta vs sorun olmadı, tek oturum 2,5 saat olarak gerçekleşti.
Sınava girenlere geçmiş olsun, daha çok o bize...
-
@kilcal istatistik ve yöneylem asırı kolay olmasına ragmen yıllardır nasıl olsa hiç bir yerde karşıma çıkmayacak diye bakmadım, haliyle bi türlü hatırlayamadım simplexin nasıl çözüldügünü. o kadar kolaydı ki
-
@kilcal sınavı geçecek insanları tebrik ediyorum cidden bence de klasik türkçe sorular kol gibiydi yani 3ikt bilmem kaç tane istatistik bari teste oynayabilseydik