Araba sevdası
-
İhtiyaca binaen açılmış bir başlıktır. Evet alacak paramız yok ama hayal kurmak parasıyla değil
-
@burcuburcu çağır diğer arkadaşları buradan devam edelim yoksa dayak yeriz orada
-
@yasaklı çağırdım çağırdım
-
evet arkadaşlar konuyu başka yere çekeyim mercedes vito kullanan bilen var mı nedir ne değildir 50 bine kadar vito düşünüyorum?
-
@yasaklı uber yapmaya mı başlayacaksınız
-
@burcuburcu yok yav babam durdurmuyor geniş araba rahat olur filan diye bana kalsa ben çok memnunum e 200 ümden
-
evet ne diyoduk, 45-50 bin civarı dizel otomatik araba
-
o fiyata dizel otomatik baya eski model olur her otomatik arabada iyi olmaz. biz geçen sene 2013 civic aldık hem otomatiği iyi hemde sessiz bi araba. orta düzeyde de bi konforu var. tavsiye ederim:D
-
@agamemnon ya o da 70i geçer, otomatik olması şart değil konfor ve performans olsun az da olsa
-
@dimitris 55 e aldık ama benzinli. şimdi 60 falandır heralde
-
@agamemnon çok yakmıyo mu o ya
-
@dimitris biraz yakıyor tabi, 100km 8 lt. 50 kurusa geliyor işte.
-
dostum az yakan araba mı kaldı benzine dizele habire zam geliyor:)
-
100 liralık dolduruyoruz etkilemiyor
-
-
vito nasıl bilen yok mu yav
-
@agamemnon ben günlük 30 km yapıyorum en az. 25 kuruş yaksa ayda 250 tl yakar aylık. 50 kuruş yaksa 500 tl yakar
-
@dimitris tüp takarsan 25 e düşer diyorlar bize
-
Hayaller Bmw 760li hayatlar Toros
-
Şaka bir yana konu açılmışken bir konuya parmak basmak isterim.Anne baba'dan kalan malı mülkü sıfır kabul etmek varsayımıyla kendi birikiminle Türkiye'de beğendiğin arabayı alman çok çok zor.Birikim yaparsan emekliliğe yakın belki alırsın.Orada da evi çoktan alman gerekli.Ötv sayesinde bir araba kendine bir tane de devlete alıyorsun.Arabayı aldıktan sonra da masraflar fazlasıyla devam eder.Bir memurun bineceği araba ortalama 50-100 milyar arası olur.Audi,Bmw,Mercedes hayali olan varsa fazla geç olmadan başka yol tutsun:))