SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
-
@shady1, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@emrediyebiri benim de sayisydaki bi denetciden ogrendigim bilgi bunlari teyit ediyo hocam konusulan mayis . Yani boyle bi sey var
Tamam hocam eğer adını söylerseniz ben de teyitlettirmrk için o kişiye sordurayım. Bana özelden mrsaj atabilir misiniz ismi?
-
Şu ilan gelse de motive olsak. 1.5 yıldır bekliyorum.
-
@emrediyebiri, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@terkiphatasi, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
Arkadaslar iceriden aldigimiz duyumlar artmaya basladi.Bircok kisiden aldigim duyumlara gore bu yil yapilacak sinav ile alinacak sayistay denetcileri en gec 2019 Subat ayin da goreve baslayacak sekilde olacakmis surec. Dolayisiyla eleme ve klasik sinavin oldugunu düşünürsek 9 aylik donemde bunlarin yetismesi demek Mayis ayinda eleme sinavi duyumlarinin gercek olmasi anlamina geliyor.Hakkimizda hayirlisi olsun.
Bu arada bana özelden mesaj atın kim olduklarını ben enişteme o kişilere sordurayım. Belki eniştem bilmiyodur. Bunda kızıp darılacak bir şey yok. Yanlış anlama.
Enisteniz memur mu denetci mi?
-
Arkadaşlar Sayıştaydaki memur olan eniştemi aradım. Böyle bir şey yok dedi. Şuan onlar bile bilmiyorlar. Siz nereden öğreniyorsunuz? Guy gibi milletin kafasını karıştırmasanız.
Ben sayistaydaki denetci arkadaslardan alinan duyumu insanlar motive olsun siye ders calissin diye kendime saklamayıp burda paylasiyorum velevki ilan gelmese kim ne kaybeder? Peki ya ilan gelirse?
-
@terkiphatasi, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
Arkadaşlar Sayıştaydaki memur olan eniştemi aradım. Böyle bir şey yok dedi. Şuan onlar bile bilmiyorlar. Siz nereden öğreniyorsunuz? Guy gibi milletin kafasını karıştırmasanız.
Ben sayistaydaki denetci arkadaslardan alinan duyumu insanlar motive olsun siye ders calissin diye kendime saklamayıp burda paylasiyorum velevki ilan gelmese kim ne kaybeder? Peki ya ilan gelirse?
Eniştem memur. Anladım. Gayet güzel düşüncen ama ben de teyitletirsem daha güçlü motive olmaz mı bu arkadaşlar? Neden köpürdünüz ben anlamadım ki.
-
@emrediyebiri benim de sayisydaki bi denetciden ogrendigim bilgi bunlari teyit ediyo hocam konusulan mayis . Yani boyle bi sey var
Tamam hocam eğer adını söylerseniz ben de teyitlettirmrk için o kişiye sordurayım. Bana özelden mrsaj atabilir misiniz ismi?
Açik adresini de göndereyim mi
-
Açik adresini de göndereyim mi
Heh işte böyle yüzünüzü gösterin ki insanlar kendilerine umut veren insanların ne kadar ciddi olduğunu görsün.
-
Mayıs sonu sınav kesin , sayı 45
-
@emrediyebiri sen zaten buna inanmak istemiyosun hocam . Espri yaptik diye duyumun ciddiyeti mi sarsiliyo yani ilginç. Duyumlara Inananlari birak da çalışsınlar. Iyi forumlar
-
@can-mavi, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
Memurlar.nette sayıştayla ilgili kafayı yemiş bir amca var. O geldi aklıma nedense. Böyle farklı farklı hesaplardan yazınca.
-
@emrediyebiri sen zaten buna inanmak istemiyosun hocam . Espri yaptik diye duyumun ciddiyeti mi sarsiliyo yani ilginç. Duyumlara Inananlari birak da çalışsınlar. Iyi forumlar
Arkadaşım isim veremiyosan verdiğin duyum da yalan. Duyum adı üzerinde kimden duydun? Biz de öğrenelim. Eniştem özellikle dedi kimmiş öğren bana da söyle diye. Yalan söylüyosunuz işte açık ve net. Sırf 2 kere daha fazla tıklanın diye
-
Memurlar.nette sayıştayla ilgili kafayı yemiş bir amca var. O geldi aklıma nedense. Böyle farklı farklı hesaplardan yazınca.
Kardeş benim sadece 1 adet hesabım var o da bu hesap , ilan gelince görüşürüz
-
Bir de aynı o amca gibi kendi kendinize oy veriyosunuz. Yazık.
-
Bir de aynı o amca gibi kendi kendinize oy veriyosunuz. Yazık.
dostum kafayı yedin heralde , ne kendime oy vermesi ne başka hesabı , beni bilen bilir , mayıs sonu sayıştay 45 diyorum
-
@emrediyebiri Hocam sayıştay genelde her yıl alım yapan bir kurum. Geçen sene sınav olmadı biliyorsun. Bu yıl da alım yapmazsa 2 yıl üst üste alım yapmamış olacak. Bütün bu verileri bir araya getirirsek bu sene Sayıştay 45 kişilik bir ilana çıkacak diye düşünüyorum.
-
Kardeş benim sadece 1 adet hesabım var o da bu hesap , ilan gelince görüşürüz
size kalsa eylül ile şubat arasında her ay sınav geliyodu. İstemeyen girsin 2017 sayıştay sınavına baksın.
-
@emrediyebiri kardes sana cevap olarak bu yazdığım son cevap , ilan gelince bu başlıkta beni etiketleyerek Özür mesajını bekliyorum
-
@paca08, içinde söyledi: SAYIŞTAY ELEME SINAVI 2018
@emrediyebiri Hocam sayıştay genelde her yıl alım yapan bir kurum. Geçen sene sınav olmadı biliyorsun. Bu yıl da alım yapmazsa 2 yıl üst üste alım yapmamış olacak. Bütün bu verileri bir araya getirirsek bu sene Sayıştay 45 kişilik bir ilana çıkacak diye düşünüyorum.
Heh böyle yoruma dayalı konuşuyorum de canımı ye. Ama bu sene kesin diyolar kardeşim ben ona kızıuorum. Suyum varsa bana söyle ben de öğreneyim dedim. Çümkü ben bu arne enişteme duyumlar yüzünden kafayı yesirdim. Adam kendi dedi kim veriyosa bana ismini öğren dedi. Bunda kızılacak buradakilet gibi gücenecek bir şey yok.
-
@emrediyebiri kardes sana cevap olarak bu yazdığım son cevap , ilan gelince bu başlıkta beni etiketleyerek Özür mesajını bekliyorum
İnş haklı çıkarsın.
-
Kardes alım kesin değilse tabiki yoruma dayalı konuşurum , sene başında alım belli değildi yoruma dayalı konuşuyorum , sence suan paylaştığım " Mayıs sonu kesin 45 kisi" yoruma benziyor mu