ISPARTA DA MALIYE TEZSIZ YUKSEK LISAN YAPAN VAR MI?
-
Arkadaslar bir sey soracagim da
-
@zdrn baya spesifik oldu ama umarım çıkar bir kişi.
-
Ben varım müdür.
-
Ben varım 3. dönemimdeyim
-
@haykoki kardeş ben 2, dönemindeyim,harç yatırıyorum hic gitmiyorum ama.azami süre 2 veya 3 dönem diye biliyorum. Şimdi bu lar beni 2. Dönemin sonunda ilişiğimi keserler mi? Yoksa herkese 3 dönem mi veriyolar süre
-
@lewiscook ben 2016 Eylülde başlamistim buraya, sadece ilk iki donem icin harç yatirdim ve 3. Donemin sonuna kadar ilişigimi kesmediler (yani 2018 Şubat sonuna kadar askerlik yönünden bi sıkıntı yaşamadim)
-
@haykoki kaç ortalamayla girmistiniz hocam 2.56 ortalamaya gelir mi tezsiz
-
@friedman98, içinde söyledi: ISPARTA DA MALIYE TEZSIZ YUKSEK LISAN YAPAN VAR MI?
@haykoki kaç ortalamayla girmistiniz hocam 2.56 ortalamaya gelir mi tezsiz
2.38 ile yedekten kayıt yaptırdım ben. Maliye ideal başvurmak için işletmeden uzak durun çok daha yüksek kapatıyor.
-
@lewiscook, içinde söyledi: ISPARTA DA MALIYE TEZSIZ YUKSEK LISAN YAPAN VAR MI?
@haykoki kardeş ben 2, dönemindeyim,harç yatırıyorum hic gitmiyorum ama.azami süre 2 veya 3 dönem diye biliyorum. Şimdi bu lar beni 2. Dönemin sonunda ilişiğimi keserler mi? Yoksa herkese 3 dönem mi veriyolar süre
3 dönem herkese verilen süre fakat harç ödemezseniz ilişik kesilir mi bu konudan emin değilim. Ben riske girmemek adına 3 dönem ücret odedim. Bu yaz son bulacak muhtemelen üniversite kayıt silecektir.
-
@haykoki İkinci dönem harç ödemeyip tecil açısından sıkıntı yaşamayan var tanıdığım.
-
@mr-aday hiç bilgim yok ama bir arkadaşa sorayim belki o derslere falan gitmiştir.
-
Süreç ne zaman başlıyor