Yapı Kredi Müfettiş Yardımcılığı 2018
-
Arkadaşlar bu pozisyona başvuran ve mülakata davet alan var mı?
Daha önce benzer bir pozisyona başvurduysanız lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Mülakata davet edildim ve neler beklemem gerektiği hakkında en ufak bir fikrim yok. -
@korin banka müfettiş yardımcılığı sınavlarına giren çok kişi var forumda ama yapı kredi özelinde bilmiyorum.
-
Hocam grup mülakatına mı davet edildiniz, yoksa grup mülakatını geçip bir sonraki aşama olan teftiş mülakatına mı?
-
@sigortaci hocam grup mülakatını geçtim bir sonraki aşamaya çağırdılar
-
@korin hocam başta bi kendinizi tanıtın derler sonra bankacılık ile ilgili sorular sorarlar, en sonda da ingilizce konuşmanızı isteyebilirler. Sondan bir önceki aşama bu, umarım faydası olur.
-
@kassa97 çok teşekkürler hocam o başlığa bir daha iyice bakayım
-
@korin Rica ederim, bir önceki alımda başvurmuştum bireysel mülakat aşamasında elendim. O yüzden tekrar başvuramıyorum maalesef, umarım gönlünüze göre olur.
-
@kassa97 Hocam acaba size mülakatta neler sordular biraz bahsetmeniz mümkün mü?
-
@korin hocam ben geçen yaz girmiştim o yüzden yarım yamalak hatırlıyorum, yazayım hatırladıklarımı. İşte kendimi tanıttım, kendimi tanıtırken okulda ekonomi dersi almadığımı belirttim (siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum). Bu pek hoşlarına gitmedi ama daha kolay sorular sordular bana. Mesela neden denetim yaparız, internetten yapamaz mıyız diye sordular. Onun dışında karşılıksız çeke bankanın verdiği güvence miktarını sordular, aynı güvenceyi devlet mevduat sahiplerine veriyor mu? Veriyorsa miktarı ne kadar? Arz-talep eğrisi, banka nerelerden para kazanır? Hatırladıklarım bunlar. Bu kısım bitince ingilizcemi sordular, cv den bi bölüm seçip örneğin şu stajını bize ingilizce anlat naptın ne ettin tarzı bi ingilizcenizi dinliyorlar. En sonda da başka bir sürecin var mı müfettişlik ya da daha önce elendiğin bi süreç var mı diye sorup bitirdiler.
-
@kassa97 Teşekkürler hocam girecek olan arkadaşlara baya yardımı dokunmuştur
-
arkadaşlar merhaba. bireysel mülakata giren var mı
-
@korin Hocam TOEFL'ınız kaçtı sizin?
-
Arkadaşlar bireysel mülakata giren var mı?
-
Giovanni bey ile gorusen oldu mu
-
1000 den fazla başvuru var. 1800 küsür okunmuş ama 3 kişi dışında yazan yok buraya. arkadaş bu kadar bencil olmayın lütfen. paylaşalım görüşlerimizi, hayat paylaşınca daha güzeldir.
-
@wittaz hocam o kadar az ki eskisi kadar bir şeyler paylaşanların sayısı. Herkes kendi derdinde maalesef. İlan az sayı fazla herkes kabuğuna çekilmekte buluyor bekleyişi.
-
hiç sormayın ya. 2 kişi dışında yazan yok
-
ilan güncellendi. 9 mayısa kadar başvurular alınacak
-
Arkadaşlar merhaba, ilanda açıkça belirtmemiş ama yabancı dil puanı olmayanlar için ayrı bir dil sınavı yapılıyor mu, bilgisi olan mi? Yoksa sadece belirtilen yabancı dil sınavlarından puanı olanlar mi kabul ediliyor?
Teşekkür ederim. -
@asimplelifee toefl veya ielts puani olmayanlar surece devam edemiyor. Ekstra bir sinav olmayacak