2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@can-mavi kaç alan kaç gkgy hocam?
-
@osman-paşa gy gk 20 doğru , alan ise 42 doğru + 5 bilinmeyen
-
@can-mavi hayırlısı olsun inş hocam
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Ben geçen seneki sınavı 64 doğru ile kazanmıştım , bu sınav kesinlikle daha zordu , ayrıca geçen sınavda süre yetmiŞti hatta 5 dakika filan da artmıştı , bunda süre yetmedi .. Bu sınavın tek sıkıntısı mayısta ki sınavı kabul olan yaklaşık 2000 kişi , hadi bunların 1000 tanesi ilk sınavına güvenmeyip ikinci sınava da girse onlar da bizim durumumuzda, geriye kaldı 1000 kişi , işte o bin kişi sınavı geçen seneye göre bir tık yükseltir , ama o da 2 bilemedim 3 doğru yukarıya , fazlası olmaz
64doğruyla sıralama kaçtı sizin hocam?
-
@osman-paşa ınsallah kardeşim , kazanirsam ne mutlu , kazanamazsam da hakkını vermemişim demektir
-
@edi 208
-
@edi 208
-
-
@edi 208
Puan da 87.6
-
@edi 208
Puan da 87.6
hocam yazılı kaç geldi?
-
@edi son sayistay sinavinda yazili bölüm nısanimdan 1 hafta sonraydi 160. Oldum , kazanamadım için puanımı hatırlamıyorum
-
@antireferans hakkaniyetli olsunlar da ne yaparlarsa yapsınlar kardeşim
-
@toranj kardeşim puanlamaya ve iki sınavın sıralamasını nasıl yapacakları hakkında fikir yurutemiyorum , o sebeple güçlü bir tahminim yok , ama öyle milletin dediği gibi 70 e filan çıkacağını hiç sanmıyorum
-
@edi son sayistay sinavinda yazili bölüm nısanimdan 1 hafta sonraydi 160. Oldum , kazanamadım için puanımı hatırlamıyorum
belki bu sene nasibinizde vardır hocam
-
@edi testi geçebilirsem neden olmasın
-
@edi testi geçebilirsem neden olmasın
allah büyük
-
Puana takılmayın arkadaşlar. Geçenki sınavda kazananlar listesine bakarsanız yazılı sınav 1.sinin adı yok.
-
@can-mavi inşallah hocam
-
@harmenihas ben şahsrn takılmıyorum 235. olmaya talibim. inşallah:)
-
@toranj kardeşim puanlamaya ve iki sınavın sıralamasını nasıl yapacakları hakkında fikir yurutemiyorum , o sebeple güçlü bir tahminim yok , ama öyle milletin dediği gibi 70 e filan çıkacağını hiç sanmıyorum