2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@attila-the-hun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Bu dede yüzüklerin efendisindeki yüzük peki ‘efendimiss’ diye konuşan bi yaratık var ya tam olarak o bence
*yüzük peşindeki
-
@attila-the-hun acikcasi ben de dunden beri guldum cok:D ama zamaninda cok kisiyi delirtmis o yuzden kizanlara hicbisi diyemiyorum:)
Kafasindaki denetciler nasilsa artik:))))) -
@ekremkuş ey virüs ne bitmez belasın biline ve akledile
-
bütün eğlenceyi kaçırdım yine
-
Wp grubu kursak faydali olur mu arkadaslar ne dersiniz?
-
@jakuppp su saatten sonra olur mu bilmem kısa bir süre kaldı
-
Aksamlari tekrar kisa notlar vs yardimlaşilabilir belki diye dusundum
-
@jakuppp hocam burdan devam etmenizi öneririm sayfa eminim yakında düzelecektir ..
-
@olursaolur sayfadan herhangi bir sıkıntim yok hocam
-
Arkadaşlar bilgili deneyimli daha önceden sınav tecrübesi olan bir arkadaşımız veya sınav işleyişine hakim bi arkadaş varsa bir soru sorsam.
Hukukta sorumlu olduğumuz derslerin içeriğinde mesela madeni hukuk bunun başlangıç hükümleri var kişileri ailesi eşyası mirası bir sürü kitap. Acaba genel olarak medeni hukukun veya diğer derslerin tamamından sorumlumuyuz yoksa belirli spesifik bir başlık var mı. Yardımcı olacaklardan şimdiden Allah razı olsun cahilliğime verin lütfen gözden kaçırdığım veyahut bilmediğim belirtilen birşey varsa ilanda. -
@casanova hocam medeniden ilanda yazılana takılı kalmamak lazım. İlanda aile ve miras hariç yazıyordu geçen sınavda ama aileden iki tane soru vardı yanılmıyorsam. Miras gelmez ama aileden gelme ihtimali yüksek. Çünkü 3 tane soracaklar ben olsan başlangıç ve kişilerden bir aileden bir eşyadan bir sorardım mantıken.
-
@marjinalist teşekkür ederim fakat süre çok kısıtlı şimdi zaten muratın fasiküllerinden bakıyorum konuya çok aşırı özet soru için themis var oda soruları karışık kitap kitap ve konu konu ayırmamış medeniyi medeni deyip karışık alsana 18 test deyip koymuş adamın önüne. Süre kısıtlı olmasa en kalın ağır kitabın hepsine çalışayım ama ne tekrar için ne soru için nede konuların yetişmesi için vakit var keşke 3 soru soracağı bir hukuk alanını en azından ilanda net bir şekilde bölseydi resmen 3 soru için hepsini okumak zorunda kalcaz
-
Yanlış doğruyu götürüyor mu ?
-
@ilerlemeyedevam götürmüyor
-
@casanova rica ederim. Hepimizin derdi bu ama malesef durum böyle. Aynı sorun maliyede de var mesela. Kamu gelirlerinden de soru geliyor. Yapılacak şey şahsen öncelikle ilana göre konuları tamamlayıp sonrasında vakit kalırsa çıkma ihtimali olan yerlere kabaca bakmak olacak.
-
@1umut insan hali göremedim kardeş işte .Cevap yazcaksın madem keşke var mı yok mu yazsaydın daha makbul olurdu
-
@marjinalist yakında kamu aşımlarını yapay zekaya sahip robotlar üzerinden yapacaklar bakın görün, verilenler bitlis istenilenler paris hakkımızda hayırlısı olsun ne diyelim
-
arkadaşlar şimdi başlasam yetişir mi?
-
@selinceren, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
arkadaşlar şimdi başlasam yetişir mi?
Temelin varsa evet yetişir. 1 hafta da Hukukları halledebilirsin.
-
Trol arkadaşlara TY'de yer olmadığını bir kez daha hatırlatarak, içerik kaldırılmıştır.