2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
İçerik TY ekibine mesnetsiz yakıştırmadan dolayı kaldırılmıştır.
-
@necmigül nasıl bir mikropsun ışık hızıyla çoğalıyorsun
-
@necmigül A Ğ L A
-
Arkadaşlar cevap vermeyelim bence hem başlığın amacı dışına çıkmış oluyoruz hem de cesaret buluyor, biz cevap yazdıkça daha da yazıyor.
-
Parayla troll hesaplar açtırıyor işi gücü konuları sabote etmek malumlar.nette bunu çok yapardı hala da yapıyor olması lazım
-
merhabalar, makul ve tecrübeli arkadaşlara 2 sorum var.
1-yazılıyı geçtik mülakata kaldık diyelim. iş deneyimi dikkate alınıyor mu? yeni mezun olmak, daha önce kamuda ya da özelde çalışmamış olmak negatif bir unsur mudur?
2-Allah rızası için bu tip kadrolara referanssız yerleşen tanıdığınız var mı hiç? varsa da bu oran yüzde kaç? bana bu 45 kişilik kadronun 40'ı referanslılara gidecekmiş gibi geliyor. -
Son alinan 45 kişide eleme sinavi +yazili sinavi yuksek olanlar agirliktaydi
-
Dostlar, sınava tek gün de birden fazla gün de girme ihtimalimiz var ve giriş belgeleri belli olana dek hangi gün gireceğimizi de bilemiyoruz değil mi? Bilen biri yetit edebilir mi? Çalışıyorum ve belirsizliklere yem edecek yıllık iznim kalmadı.
-
@alicenapsayha evet dediğin gibi
-
@casanova arkadaşım bence sen hepsine çalış bir şey kaybetmiş olmazsın en kötü kpss’de kullanırsın o çalıştığın yerleri.
-
@fondra Benim bi uzaktan arkadaşım kazandı torpilsiz ama kız sınavlarda derece yaptı birde ankara siyasal birincisiydi.
-
@alicenapsayha hocam farklı iki günde sınav olabilir ama bir aday farklı iki günde sınava girmeyecek.
-
@fondra güzel kardeşim kesin olmamakla birlikte yakın arkadaşlarımdan duyduğum gördüğüm kadarıyla referanssız bu tip kadrolara girmek çok zor.Ancak test ve yazılı yüksek olursa bir ihtimal şansımız olur.Ben bu ihtimal için çalışıyorum.Allah büyük.Bura olmazsa kpss var 2 ay sonra.
-
@bovaryy o bahsettiğiniz kız t.t ise kızın ailesi varlıklı bir aileydi zaten. siyasal'dan önce bilkent'te bi bölüm daha okumuştu. ama referanssız mı girmiş artık bilemeyeceğim.
-
@fc-real-gdp t t kim ya şifreli konuşmayın gazete haberi mi bu
-
@fc-real-gdp 3,98 gibi bi ortalama ile mezun oldu siyasaldan. Kpssde tr ikincisiydi, sayistaydan once hazinede basladi. Kazanamadigi bi kurum yoktu yazilida. Konusmasi, bilgi birikimi vs cok ileri duzey biridir. Sayistayi da dereceyle kazandi ya 1 ya 2. Referansi kendi basarilaridir ozetle, daha ne olsun:)
-
@shady1 isim soyisim basharfleri:) suan denetci oldugu icin isim vermeyi dogru bulmamis olabilir:)
-
@1umut iktisat bölümünden miydi hocam onu deyin bari
-
@kussesi yok hocam isletme:)
-
@kussesi işletme bölümü fakültenin görece en kolay bölümü olduğu için genelde birinciler işletmeden çıkıyordu.