2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@rootofallevil Alan konuşarına bakıyoruzda bu seferde her sınavda olduğu gibi genel kültür genel yetenekten patlayacağım gibime geliyor
-
@victory-carleone ücreti yüksek diye sınava başvurmadım. Şu durum var sayıştay sınavları olsun hakimlik sınavları olsun hemen herkes alan bilgisini yapabiliyor ama gygk konularında yeterince çalışmadığı için sınavı kaçırabiliyor
-
@rootofallevil Çevremden gördüğüm kadarıyla bu sınavı hedefleyenlerin büyük çoğunluğu kamuda merkez ve taşra a grubu kadro çalışanları olduğu için fiyat 500 TL de olsa sesini çıkarmadan sınava başvuracak en az 3-4 bin kişilik kemik kadro var. İşim yokken ben de Sayıştay sınavına girmemiştim. Kendimi bu sınava odaklama riskine girmeden diğer sınavlara hazırlanmıştım. 2016 Sayıştay sınavına girmeyip bir hafta sonraki Rekabet Kurumu sınavına girmiştim. İşsizler için süreç hem psikolojik olarak zor hem de yol, kalacak yer ve sınav masrafı cidden büyük sıkıntı oluyor. Allah yardımcıları olsun.
-
@odtüsbky kesinlikle öyle bizler mezun olduğumuzda hemen kendimizi bir işe sokmaya çalışıyoruz en çok ilan hangi kurumdan geliyorsa oraya yöneliyoruz bu yaptığımızda mantıklı öünkü açılıp açılmayacağı belli olmayan 45 kişilik bir sonavı nasıl bekliyebilirizki
-
arkadaslar bilet alan var mi?? Giris belgelerini yayinlamalarini bekledikce bilet fiyatlari artiyor ve cok uzun mesafe gidecegim icin ucakla gitmek zorundayim yoksa 2 gunumu yolda gecirecegim,25'i icin bilet alsam sonradan degistirmeleri gibi bir durum olur mu acaba
-
Sayıştay gk notları
-
@aslan-reyiz emeğine sağlık bu notu daha önce göndermiştin okudum ben bunu
-
@victory-carleone, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@aslan-reyiz emeğine sağlık bu notu daha önce göndermiştin okudum ben bunu
Rica ederim faydalı olması dileğiyle başarılar.
-
@aslan-reyiz eyvallah
-
@kilici Yav ne tribi bilip bilmeden konuşmayın arkadaşım. Herkes işine baksın arada sırada giriyorum. Şurada bir tespitte bulundum. Benim 10 dakikamı da olsa boşuna almayın. Yine söylüyorum herkes kendi işine baksın.
düzenlenmiştir
-
@paca08 hahhaha. lütfen her dakikası değerli arkadaşımızın vaktini çalmayın dostlar. Allahım kimlerle uğraşıyoruz ya.
-
@beveridge-eğrisi Yav he he
-
@paca08
uygunsuz üsluptan dolayı silinmiştir -
Şurda seviyeli bir şekilde sınavla ilgili konuşuyoruz illa bi çıkıntılık yapan olacak ya
-
@kilici
uygunsuz üsluptan dolayı silinmiştir -
Millet sınava yaklaştıkça birbirine sardı stresten.
-
Burada beğeni alacağım diye yorum yapanlara zaten alışkınız. Yıllardır bu forumdayız. Hem seviyeli konuşuyoruz deyip hem de lanlı, kelle paçalı konuşuyorsun. Şu yukarıdaki yorumlara bakın bir tane hakaret var mı? En baştaki olayı bilmeden balıklama dalarsan lafı yerin sonra da dayanamayıp lanlı lunlu konuşursun. İnsanların yüzüne söyleyemeyeceğin sözleri burda ile söyleme.
düzenlenmiştir
-
Arkadaşlar tartışmayı lütfen devam ettirmeyelim. Devam etmek için sohbet odamız mevcut. Lütfen hakarete varan cümleler kurmayalim.
-
@paca08 maliyeyi iyi bildiğini iddia ettin diye çalışırken akımıza takılan bi soruyu sorduk. sorduğumuza pişman edip bi de üste çıkıp etrafa salyalar saçarak saldırdın. mülakatlardan eleniyor olman bu başlıkta millete sarman için yeterli bir gerekçe değil. başlığı daha fazla meşgul etme istersen. bizim de vaktimiz değerli, sayıştay'a hazırlanıyoruz malum...
-
@islimbot Mülakattan elenmemle bunları nasıl bağdaştırdın anlamadım ama en başta senin bana neden yazdığını ben iyi anladım. Bir tespitte bulundum sende bana madem Maliyen iyi şu soruma cevap ver dedin. Sen burada ben safım ayaklarına yatabilirsin ama ben anlayacağımı anladım. Yine diyorum herkes kendi işine odaklansın arkadaşlar. Herkese bol şans, başarılar diliyorum. Halen daha derdi olan varsa @Antimülakat belirtmiş sohbet bölümü var gelin bekliyorum.