2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Ben çok şey döneceğini de düşünüyorum.Elektronik ortam sonuçta herşey olabilir.Bu sınavın bu şekilde açılmasının bir sebebi var.Bir yerlerde bürokrat çocugu kokusu alıyorum.
-
@seydialireis muhasebe bilgisayarda nasil çözülür aklim almiyor
-
Ben kagit karalamadan sinav nasi yapcam cok saskinim
-
istanbuldaki e sınav merkezi kağıthanedeymiş. 3 katlı büyükce bi bina
http://www.osym.gov.tr/TR,12677/istanbul-e-sinav-merkezi.html
-
Arkadaşlar sınav e sınav olacaktır demiyor , sınav e sınav merkezlerinde yapılacaktır deniyor , yani e sınav merkezlerinin kapasitesi fazla olduğu için ve 3 şehirde aynı binada sınav yapılması içindir bu , yoksa suan için e sınav olacak diye bir şey yok düşuncesindeyim
-
@esrarengiz İlanda e-sınav olacağı yazmıyor ama.
-
E sınav nasıl oluyor tam olarak
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar sınav e sınav olacaktır demiyor , sınav e sınav merkezlerinde yapılacaktır deniyor , yani e sınav merkezlerinin kapasitesi fazla olduğu için ve 3 şehirde aynı binada sınav yapılması içindir bu , yoksa suan için e sınav olacak diye bir şey yok düşuncesindeyim
Evet ilanda sınavın elektronik olacağına dair bir ibare yok. Ayrıca Ankara'daki ösym binasının kapasitesi fazla, ama İstanbul ve İzmir o kadar büyük değil. Büyük ihtimalle oradaki arkadaşlar da Ankaraya gelmek durumunda kalabilir. Ayrıca ösym binalarında yapmanın mantığı organizasyonu kolaylaştırmaktır diye düşünüyorum.
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Dostlsr soyle katki yapayim. Osym bu yip belli sayida katilimli sinavlar icin yerler tuttu. Buyuk yapilar. E sinav merkezi olarak olusturdu. Ayni zamanda e yds ler icin de kullaniliyor bu yapilar. Bu sinavin yapilacagi yer adi olarak e sinav merkezi dendigini sinavin bildigimiz usulde olacagini dusunuyorum ben de.
-
Küçük bir şoktan sonra ilanin mutlulugunu yaşayalım o zman
-
@tudisiar Şuan yds yapılıyor e-yds şeklinde. Kampüsün içindeki binada bilgisayarlar var ve sınav süresi boyunca bu bilgisayarları kullanarak cevap veriyorsunuz. Gayet teknolojik ve rahat yerler.
-
@enki çok teşekkür ediyorum
-
@esrarengiz, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Küçük bir şoktan sonra ilanin mutlulugunu yaşayalım o zman
+1
-
arkadaşlar sınav konularını detaylandırabilecek olan var mı ?
-
-
Arkadaşlar geçen senelerde bu eleme sınavı kaçla kapattı 90 soru oluyormuş sanırım emin değilim kaç doğru yapmamız lazım en az bilgilendirir misiniz
-
@paretowilfredo Hocam askerlik şartına dair bir bilgin var mı acaba?
-
Böyle bir yerden bahsediyoruz. Kapasitesi 5bin. Ama bu merkezler bilgisayarla sınav yapılmak için oluşturulduğu için eğer bu sınav elektronik değilse sınava özgü bir düzenleme yapmak gerekir.
-
bı sınavı tecrübe etmiş olanlar bilgilendirse bizi müfredat ve sorularla ilgili
-
@enki ne kadar kofte o kadar ekmek. Para kazanacaklar ya