2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@aslan-reyiz medeni ve borçlar için paylaşabileceğiniz not varmıdır ?
-
Sevinemedim ilana.Açıklamalar muğlak geldi bana alelacele hazırlanmış gibi Sayıştay gibi bi kuruma yakıştıramadım.Mutlu etmedi ilan beni.
-
@paretowilfredo
Hocam sınavın e-sınav merkezinde yapılacak olması, 2018 sayıştay sınavının e-sınav sisteminde bir sınav olacağı anlamına mı geliyor ? Ben hala sınav giriş yeri olarak düşünüldüğünü zannediyorum. Birkaç gün içinde kaçırdığım bir gelişme mi yaşandı ? -
@paca08, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar öncelikle Sayıştay sınavı hakkında birkaç öngörümü sıralayacağım. Öncelikle geçen sınav Maliyeden tvs ağırlıklı çıkması bu sınavda da yine tvs ağırlığında çıkacağı anlamına gelmez. Yine geçen sınav İktisat kolayken Maliyenin zor olması bu sınavda da aynısı olacak diye bir kaide de yok. Geçen sınav GY önemliydi şimdi bu bölümün önemi yarı yarıya düşmüş durumda. Yine geçen sınavda Muhasebe yokken bu sınavda Muhasebe alanına yer verilmiş. Şimdi bunların hepsini toparlayınca hiçbir alanı boş bırakmamak lazım yani hepsine birden çalışmak lazım. Ben Sayıştay sınavını KPSSS'e çok benzetiyorum ama Sayıştay sınavını geçmek KPSSS'den 90 ve üzeri almak gibi bir şey. İki sınav arasında çok küçük farklılıklar var.
Kardeşim sayıştay sınavını kazanmak kpss den 90 ve üzeri almak gibi bir şey değil güven bana , diğer dediğin hususlara gelince sonuna kadar katılıyorum
-
@kaizen Halen muğlak gibi dostum.
-
@don-pablo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@aslan-reyiz medeni ve borçlar için paylaşabileceğiniz not varmıdır ?
Medeni
https://yadi.sk/i/x8IHpJS43MsbRS
Borçlar
-
Aslan Reyiz tam bir reyizsin haa teşekkürler ellerine sağlık
-
@Aslan-Reyiz güncel anayasa ve idare notlarıda eklersen cok makbule gecer kardeşim eger varsa
-
@paretowilfredo Allah büyüktür. Hakkımızsa inşallah olur yok hak etmediysek hak edene daha çok yakışır oralar. Yeterki Ali Cengiz oyunları olmasın artık güzel ülkemde.
-
@aslan-reyiz teşekkürler hocam
-
@don-pablo, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@aslan-reyiz teşekkürler hocam
Rica ederim kardeşim
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Aslan Reyiz tam bir reyizsin haa teşekkürler ellerine sağlık
Eyvallah kardeşim
-
@umutsuz-vaka, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@Aslan-Reyiz güncel anayasa ve idare notlarıda eklersen cok makbule gecer kardeşim eger varsa
Anayasa 2018
https://yadi.sk/i/ChqnuFU_3RtTad
İdare güncel yok hocam.
-
ticaret 2018
-
@Aslan-Reyiz en iyisi sen bizim adimiza gir sinava hocam bizi ugrastirma
-
@aslan-reyiz
teşekkürler hocam teşekkürler.. -
Burada yaptigimiz yorumlari nasil siliyoruz bilen var mi
-
@can-mavi Merhaba, yorumunuzda sayıştay sınavını kazanmak kpssden 90 üzeri almak gibi birşey değil derken neyi kasdettiginizi açıklayabilir misiniz? Burdan daha zor olduğunu mu anlamaliyiz
-
@shady1, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@Aslan-Reyiz en iyisi sen bizim adimiza gir sinava hocam bizi ugrastirma
:)))
-
@torpil adminlerle görüş hocam