2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Tarhiyat öncesi ve sonrasi uzlasma icin artik sadece vergi ziya suclari icin var dogrumudr arkadaslar
-
@zanzinho bende öyle biliyorum kaçakcılık içermeyen vergi ziyaı
-
Girs belgeleri neden yaynlanmiyor hafta sonu mesaim var daha izin alacam bilet alacam snava gelecem sen nasil bir kurumsun osym ramazani mubarek gun beddua etmek istemiyorum ama bu insanlar aldiklari maasin zerresini haketmiyor ne desem bos valla bos
-
Biraz önce aradım osym yi bugün açıklanmasını bekliyoruz dedi , ayrıca aynı numaradan ihbar ve Şikayet hattı var , oraya da şikayet ettim , isterseniz bu ih ar ve Şikayet hattını siz de kullanın da bir çoğunluk oluşsun
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Biraz önce aradım osym yi bugün açıklanmasını bekliyoruz dedi , ayrıca aynı numaradan ihbar ve Şikayet hattı var , oraya da şikayet ettim , isterseniz bu ih ar ve Şikayet hattını siz de kullanın da bir çoğunluk oluşsun
Sikayet hattinin numarasini paylasir misin?
-
@terkiphatasi 444 6796 nolu numarayı arayıp 5 i tuşlayın , doğrudan bağlanıyorsunuz
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@terkiphatasi 444 6796 nolu numarayı arayıp 5 i tuşlayın , doğrudan bağlanıyorsunuz
+1
-
@zanzinho https:// www. youtube. com /watch?v=ue04zbvguEk
-
Hala açıklamıyorlar alay ediyorlar sanki böyle bir gevşeklikle ösym de bile denk gelmemiştim bu saatten sonra sınav bir ay sonra eski usulde kağıt ortamında yapılacak deseler hiç şaşırmam bir sınav yapacaklar ellerine yüzlerine bulaştırdılar
-
@victory-carleone hocam bence de bir gariplik var. Organizasyon sıkıntısı olduğu belli. Bugün de açıklanmazsa asıl sıkıntı o zaman.
-
@attila-the-hun evet organizasyonda sıkıntı olduğu belli bari açıklasalar biz elimize yüzümüze bulaştırdık daha sonra yapacağız diye bu nedir böyle ya
-
@victory-carleone hayırlısı artık hocam. buradakilerle sen ben gibi birkaç sorumlu haricinde çok da bu durumdan şikayetçi adam yok. isterse hiç yapmasınlar kimsenin umrunda değil
-
Zaten kapasitesi belli olan bu e sınav merkezlerine başvuru sayısı yüksek olan bir sınavı uygulamak en baştan saçmaydı bu saçmalığın altından nasıl kalkarız diye düşünürken sınava 3 gün kaldığını unutmuşlardır
-
@attila-the-hun yav ne insanlarda benyapacağını şaşırdı ses çıkartsak arasakta biliy değişmiyor ki sadece bizler kendimizi yiyoruz zaten son haftada pek ders çalışamıyorum bu durumda iyice sinirimi bozdu açıkcası
-
Arkadaşlar sizlerdede sınava bir hafta kala çalışamama gibi bir durum oluyor mu acaba?
-
@victory-carleone motviasyona heyecan karışıyor hocam. Oluyor, olmuyor değil. Sakin olmak lazım. Zaten artık yapacağın herşeyi yaptın, olacak olan olacaktır. Heyecanın, stresin seni yenmediği sürece pek de sıkıntı yok.
-
Boyle bir sacmalik olabilir mi gercekten insan akliyla alay ediyorlar ya bir banka bile sinav yaptiginda giris belgesini 15 gun oncesinden yayinliyor sen asli gorevi sinav yapmak olan bir kurumken en baba sinavlardan birine 3 gun kala hala giris belgesi yayinlamiyorsun USTELIK sinavi sadece 3 sehirde acmisken.
-
@victory-carleone bende tam tersi hocam, sınav tarihi belli olduğundan beri unuturum zate yea diye çalışmadım, son 7 gün kala başladım:)
-
YERLER 14.00 İTİBARİ İLE AÇIKLANIYOR
-
Açıklandı , 27 mayıs ve sonrası olan var mı