2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@maxmin bence izmir ve istanbula kimse verilmedi. O denilen 5bin rakami dogruydu basvurusu sayisi ve herkes ankrada giricek bence.
Yani daha hic ist ve izmirde giren duymadigim icin bu tesbiti yaptm -
İstanbul ve İzmiri tercih edip Ankara gelen arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum. Saçma sapan bir iş yapmışlar gerçekten. Yarın sınav yapmıyoruz deseler şaşırmam artık.
-
@1umut benim İstanbul arkadaşlar ve sınava ilk gün basvurmustum
-
HADİ ANKARA ABİ GEÇEN HAFTA İLAN ET BARİ PLAN YAPALIM . İŞ VAR GÜÇ VAR. NİYE ŞİMDİ SÖYLÜYORSUNUZ? BİZ ANADOLUDA OTURMUYORUZ Kİ. İSTANBUL DA PROGRAM YAPIP ÇIKMAK İŞKENCE!
-
@1umut istanbul çıktı
-
@görünmez-el aa tamam hocam, demekki kontenjana sigmamis
-
@1umut ve ankaradada 5000 den az kişi başvurdu demekki 27 si olan yok şimdiye kadar sayı 6500 gibi bişiy tahminimce
-
ben izmir tercih etmistim izmir cikti ve buna sevinir hale geldik gercekten.izmirdeki e sinav merkezinin kapasitesi 120 kisiymis ben ilk gun basvurmustum boyle bir sikinti olabilir diye dusundugum icin o yuzden girebildim heralde
-
5000 kişi aynı yerde nasıl sınava girecek onu merak ediyorum , görevlilere soru sormak itirazda bulunmak yasak, 5000 PC'nin hiçbirinde sorun çıkmaz inşallah saçmalık resmen.
-
@victory-carleone onceki sinavlara gore gercekten cok az bi rakam degil mi bu 6500.
Ah ah 200lira sinav ucreti olunca kimse belki bi umut diye bile basvuramamis -
@1umut bencede az ama birsürü muallak var e sınav olması ramazan olması hep etkilemiştir diye düşünüyorum
-
@baumol aga o kadar söyledik başvuru aşamasında etmeyin eylemeyin alet olmayın diye:) kimse yapmasa başvuruyu illaki düzelme olacaktı ama bu şekilde olmaz getti 200 gayme farklı illere veriyorlar 200 tl alıyorlar 3 aşamaya çıkarıyorlar(3 kere gideceksin ankaraya) kolaylaştırmak yerine zorlaştırmak denir ne yaptı ki bu vatandaş size?...
-
@1umut 2016 sınavına 150 TL iken ve sadece Ankara'da yapılıyor iken 10 bin kişi başvurmuş. Bu sefer az olmasının sebebi KPSS'ye ilk kez hazırlanan birçok adayın ve bunların içinde yer alan son sınıf öğrencisi olan adayların henüz konular bitmediği için kendilerine güvenip o parayı yatırıp sınava başvurmamış olmalarıdır diye düşünüyorum. Zira bundan önceki tüm Sayıştay sınavları sonbaharda yapılırdı ve herkes KPSS A Grubu deneyimini yaşayıp bu sınava girerdi. Yalnız sınav sadece cumartesiyse o zaman üç şehrin toplam kontenjanı 6000'den az oluyor. Ankara'daki kontenjan tam dolu mu bilemiyorum ama 5000-5500 arası bir başvuru olduğunu tahmin ediyorum...
-
ŞAka mı ben izmirden nasıl kalkıp yer ayarlamadan bilet ayarlamadan Ankara’ya gideyim böyle bir şey olamaz ya !!!
-
@odtüsbky anladim hocam, tarih de demekki etkili olmus.
basvuru sayisi ile snava katilim sayisi arasinda da fark olcaktir, farkli illerden ankaraya verilenlerin bi kismi gelmemeyi tercih edebilir. Bakalim nasi bi sinav olcak acaba merak konusu -
Ben ikinci gün başvurmuştum sınav yerim İstanbul
-
@jellinek Abi yazmayın moralim bozuluyor
-
Bi tek Ankara yazanlar mağdur olmadı sanırım ( sınav giriş yeri açısından söylüyorum). Bu kurumun yaptıkları hep yanına kar kalıyor. Valla kapatsınlar da yerine avm yapsınlar.
-
Şimdi aday atıyorum Tekirdağ'dan İstanbul için başvurdu.Şimdiye kadar yer,bilet ayarladı ve şimdi Ankara'da gireceğini öğrendi.Gel de sınava gir şimdi.İnsanları mağdur etme kurumu olarak adı değişmeli
-
sandıkta görüşürüz