2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
sınav aslında çıktıdaki şu madde itibariyle başlamış, yardım etmeyecez de etmeyecez diyorlar; ''e-SAYIŞTAY uygulanması ile ilgili tüm bilgilendirmeler elektronik ortamda yapılacaktır. Adaylara sözlü/yazılı danışmanlık hizmeti verilmeyecek, sınavda yazılı ve/veya sözlü bilgilendirme yapılmayacaktır. Sınav süresince görevlilerin adaylarla konuşması, iletişim kurması yasaktır. Adaylara görevliler tarafından sınava ilişkin açıklama yapılmayacaktır. Adaylar sınava ilişkin tüm bilgilendirmeleri elektronik ortamda edineceklerdir. e-SAYIŞTAY sistemini tanıyabilmek için ÖSYM'nin internet adresinden yayınlanmış olan Deneme e-Sınav uygulamasını inceleyiniz. Deneme e-Sınav uygulamasına http://esinav.osym.gov.tr/deneme bağlantısından ulaşabilirsiniz.''
-
sınav yerini izmir seçip başka bir şehir çıkan var mı acaba ?
-
Sinav yeri için İstanbul'u tercih ettim ancak sınav yeri Ankara yazıyor, hakikaten rezalet
-
ABİ ANKARA DEMİŞLER
ABİ NOLUYOR ALLAH AŞKINA
İSTANBUL YAZDIM NİYE Kİ
NE DİYM YANİ -
Banada Esenboğa çıkmış. Not:İstanbul'da oturuyorum.Gerçekten komedi
-
dediğim oldu ve istanbul yazdigim halde ankarayi verdiler. sırf istanbul diye yazdım ben. artık ne desem gg.
-
bende izmir seçtim ama ankara yazıyor .
-
27 si olan varmı benim ankara 26 sı
-
Ankara çıkanlar hangi gün? Ben ankara için başvurdum cumartesi günü çıktı. Pazar ya da pazartesi çıkan oldu mu? Yoksa herkes mi ankara ve cumartesi girecek?
-
Tam manasıyla rezalet verdiğim sınav parasının 1 kuruşunu bile helal etmiyorum
-
Istanbul yazip istanbul cikan var mi?
-
Başvuru sayısı istanbul ve izmirde kontejanı geçip ankara boş kaldıysa diğer insanları oraya kaydırıp sınavı tek gün mü yapmaya karar verdiler 27 mayıs tarihi olan var mı
-
O ZAMAN NİYE ŞİMDİ İLAN EDİYORLAR
-
@maxmin galiba tekgün olacak sınav 27 çıkan duymadım hiç
-
Toplam kaç kişi gireceğini nasıl öğreniriz? Herkesi ankaraya verdilerse o zaman başvuranların sayısı 5000’e yakın civar falan mı?
-
ÖSYM İSTİFA ETSİN ABİ KÜLLEN İSTİFA ETSİN. GEÇEN SENE BU SENE REZALET
-
Gitti 200 lira boşuna
-
Sırf İstanbulda da Sayıştay sınavı olacak diye gittim 200 tl yatırdım başvuru yaptım gece gündüz çalıştım sonuç ne sınav yeri Ankara imiş. söyleyecek çok şey var da neyse..
-
Belliki istanbuldakikeri ankaraya yazmak için beklemişler bukadar
-
26 Mayıs Ankara. Ankara tercih etmiştim