2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@baumol hocam sizede mi ankara çıktı
-
@fernando-reges Ben de çok öncesi aldım hocam bileti. Ve şu durumla karşılaşcam diye stresten telefonu düşürüp durdum elimden giremedim. Arkadaşlara yazık ettiler gerçekten. Davalık bir mesele bence ama keşke bir sonuç alınabilse
-
Arkadaşlar ne yapmamızı tavsiye edersiniz beynim durdu şu an
-
Lanet olsun bunlara hiç bişey diyemiyorum
-
@möözun Seçtiğiniz yer geldi mi? Dava olsa ne yazar aksine karar çıkmasına rağmen hala sınav sorularının bir kısmını gösteriyorlar.
-
@fernando-reges Evet Ankara seçmiştim Ankara'dayım.
-
@maxmin evet hocam. Sınavda başarılar hepinize
-
Arkadaşlar ösymden bir şey çıkmaz. Biletlerinizi aldığınız otobüs ve uçak firmalarıyla konuşup biletlerinizin şehirlerini değiştirmek için uğraşmanız en iyisi.
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Istanbul yazip istanbul cikan var mi?
-
Seçimden sonra iktidar değişecek olursa yapacağı ilk icraatlerden biri ösym yi lağvetmek olur inşallah. Kurum artık ülkenin kangreni durumunda nasıl ki kangren olmuş uzvu kesmekten başka çare yoksa, ösymnin de aynı şekilde kapatılması gerekiyor.
-
@1umut *
-
İzmir için başvurdum. Yer, bilet ayarladım ve iki gün sonra gidiyorum. Sınav yeri Ankara çıkmış. Böyle saçmalık olabilir mi ya?
-
İstanbul da oturan biri olarak Ankara çıkması sebebiyle katılmıyorum sınava.diger arkadaşlara başarılar.umarım ÖSYM 1 kuruş almadan sınav yapıp öğle arası yemek veren kurumları kendisine örnek alır.3 oturuma yaklaşık 1000 tl harcayamayacak gücüm maalesef yok.herkese başarılar
-
sınava girmeden sınav davalık oldu. bu işin sonu gelmez.
-
@fc-real-gdp ve daha kötüsü böyle olacağı baştan belliydi.
-
İStanbul tercih ettim sınav yerim Ankara.Bakın bu rezilliğin hiç bir şekilde izahı yok . Sınava girmeyeceğim.200 TL de haram zıkkım olsun
-
İstanbul'a 500 kisilik yerin yetmeyeceği sokaktaki vatandaş ongorebiliyor fakat ÖSYM ongoremiyor.tutturdular e-sinav saçmalığı diye birşey. Ne desek kifayetsiz kalır bu kuruma.
-
başvuru kılavuzundan. burada olması gereken şuydu, madem e-sınav garabetine girdin başvuruya göre kontenjan dolu uyarısı vermen gerekiyordu tıpkı e-yds gibi. herkesin başvurusunu alıp sınav yeri 2. tercihi yaptırmamışsın, sen bana sordun mu burası olmazsa girer misin diye, sormadın. nasıl sormazsın ya. böyle kurumsallıktan uzak kararları nasıl alabiliyor bu kurum, ya başvuru sayısı 6000'i geçseydi o zaman n'olacaktı. öyle kılavuza madde yazmakla olmuyor.
'' Sınav ücretini yatırarak başvurusunu tamamlayan adayların sınava alınacakları tarih ve sınav merkezi, adayların sınava başvurduğu tarih/saat, sınav merkezi tercihi ve sınav merkezinin kapasitesi göz önünde bulundurularak ÖSYM tarafından belirlenecektir. Sınav merkezi kapasitesinin dolduğu durumlarda adaylar, diğer günlerde ve diğer sınav merkezlerinde sınava alınabileceklerdir.''
-
@1umut benim istanbul sınavın birinci günü başvurtum ama şimdi olanları gördükçe çok üzüldüm çok saçmalamışlar.
-
MÜBAREK RAMAZAN AYINDA YAPILAN İŞ Mİ?