2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Bir şekilde Ankaraya geldim diyelim( cebimde ki parayla nasıl olacaksa) sınav merkezine nasıl gideceğim itin öldüğü yer Kızılay'dan filan nasıl gidilebilir
-
gerçekten lanet olsun diyecek birşeyim yok..Bilet aldım izmir çıkacak diye aöf sınavımda izmirde ankara ne alaka ya allah aşkına nedir bu.
-
biz tercihi boşu boşuna mı yaptık.
-
Ankara e sınav merkezine ulaşım ; ( kızılay,ulus,esenboğa,aşti anlatımı)
Sınav günü ego özel hat açıyor; 496 hattıKızılay Gama iş merkezi önünden her yarım saatte bir kalkar. Hatta eski bir açıklama; https://m.ego.gov.tr/duyuru/5573/12-11-2016-cumartesi-gunu-saat-1400de-esenboga-elektronik-sinav-merkezinde-yapilacak-sinav-hakkinda
Bunun dışında Ösymden 487 ve 487-3 geçer.
487 ego hattıdır ankarakart gerekir ulus- opera-sıhhiye-ankara arena(burdan ulus yönüne geri döner)-Atatürk spor salonu(19 Mayıs stadı önü)-(tekrar) ulus( asbü önü)- dışkapı-aydınlıkevler istikametinden ösymye doğru gider. Cumartesi 25 dkda, pazar 30 dkda bir ulustan hareket eder.
487-3 beyaz minibüs olan halk otobüsüdür, paralıdır kartlı değil. Atatürk spor salonunu önünden( ulustan 19 Mayis stadına giderken) kalkar, aski-k.karabekir caddesi-dışkapı-aydinlikevler istikametinden ösymye doğru gider. Cumartesi 8 dkda pazar 9-10 dkda bir hareket eder( egoya göre)ek bilgi;
ayrıca uçakla gelecek arkadaşlar tekrar şehir merkezine gelmesin, ya esenboğa çıkışına yürüyüp ankara yönüne giden 487 ve 487-3 otobüslerine ordan binip ösym duraginda inin ya da belko air şoförlerine bi rica edin indirirlerse ne ala indirmezlerse saray'da ya da pursaklar'da inip geldiğiniz yöne doğru(esenboğa'ya doğru) giden sayılan hatlara ( ankarakartiniz yoksa 487-3 nolu beyaz minibüslere) binip ösymye varın.
Ben eğer vakit varsa, elde çanta yoksa ve bulurum derseniz esenboğa çıkışına yürümenizi tavsiye ederim belkoya 11 lira vermeye gerek yok.
Ek bilgi 2;
Aştiden gidecekler için ya havalanına giden havaş otobüslerine binip sorun indirirlerse ne ala indirmezlerse pursaklarda esenboğa yönüne giden 487 ve 487-3 e binin. Ya da ankaray, aşti servisi gibi araçlarla kızılaya gelip kızılaydan tarif 496ya binin.
-
1 aydır sınava çalışıyorum ne umutlarla şimdi giremicem mi sınava.
-
@genclerbirlikli gamadan ortalama kaç dkda salonda oluruz? 30km görünüyor
-
@genclerbirlikli ek bilgi;
ayrıca uçakla gelecek arkadaşlar tekrar şehir merkezine gelmesin, ya esenboğa çıkışına yürüyüp ankara yönüne giden 487 ve 487-3 otobüslerine ordan binip ösym duraginda inin ya da belko air şoförlerine bi rica edin indirirlerse ne ala indirmezlerse saray'da ya da pursaklar'da inip geldiğiniz yöne doğru(esenboğa'ya doğru) giden sayılan hatlara ( ankarakartiniz yoksa 487-3 nolu beyaz minibüslere) binip ösymye varın.
Ben eğer vakit varsa, elde çanta yoksa ve bulurum derseniz esenboğa çıkışına yürümenizi tavsiye ederim belkoya 11 lira vermeye gerek yok.
-
Zaten e sinav olacaginda belliydi, sacmalik silsilesi bunu takip edecekti .
-
@rorschach159 496 nın durak sayısını bulamadım hocam ona bağlı olarak değişir ama yarım saati çok rahat aşar.
-
@rorschach159 hocam açıklamada duraklar yazıyormuş, tahmini 40-45 dk sürer çok durağı yok. Ama erken gitmekte her zaman fayda var
-
Acemi Birliğim : İstanbul 4.Levent Mehmet Ali Erbil Kışlası
Usta Birliğim : Ankara 31.Zırhlı ÖSYM "Alayına Kodumun" Komutanlığı -
Su sinava basvurmadim diye kac gun vicdan azabı çektim simdi iyiki bulasmamisim diyorum
-
Osym yi aradim sinav TEK GUN yapilacak dedi israrla sordum duyurularda bile 26 ve 27 yaziyo dedim biraz bekletti tekrar dondu kesinlikle tek gun yapilacak dedi
-
@yasaklı 3 aşama derken ?
-
Ösym'yi aradım arkadaşlar bana da sınavın 26sında ankara'da olacağı söylendi. sınava başvuran az olduğu için başvuruların tümü ankara'da toplanmış kılavuzda da belirtilmiş bu durum dedikleri bu.
-
şimdi hiç istanbul ve izmirde girecek varmı yoksa sadece ankaraya mı yönlendirdiler herkesi.
-
Yok öyle bir şey, benim istanbul
-
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
şimdi hiç istanbul ve izmirde girecek varmı yoksa sadece ankaraya mı yönlendirdiler herkesi.
Ben istanbulda gircem
-
@emestina hocam basvuru sirasinda o sinsice yazilmis maddeyi gormustum. Adaylar duruma gore baska sehirlere yonlendirilebilir diye, planlanmis sinsilik.
-
abi ösym nin de her personelin dediğine inanmayın işkembe den atmak onlare için de gerçerli