TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

KPSS A
    sayıştay denetçi 2018 sınav
    443
    6433
    1144206
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kaiser34 Son düzenleyen:

Bir şekilde Ankaraya geldim diyelim( cebimde ki parayla nasıl olacaksa) sınav merkezine nasıl gideceğim itin öldüğü yer Kızılay'dan filan nasıl gidilebilir

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • E
        Enki Son düzenleyen:

gerçekten lanet olsun diyecek birşeyim yok..Bilet aldım izmir çıkacak diye aöf sınavımda izmirde ankara ne alaka ya allah aşkına nedir bu.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
        • E
          Enki Son düzenleyen:

biz tercihi boşu boşuna mı yaptık.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • genclerbirlikli
            genclerbirlikli Son düzenleyen: genclerbirlikli

Ankara e sınav merkezine ulaşım ; ( kızılay,ulus,esenboğa,aşti anlatımı)

Sınav günü ego özel hat açıyor; 496 hattıKızılay Gama iş merkezi önünden her yarım saatte bir kalkar. Hatta eski bir açıklama; https://m.ego.gov.tr/duyuru/5573/12-11-2016-cumartesi-gunu-saat-1400de-esenboga-elektronik-sinav-merkezinde-yapilacak-sinav-hakkinda
            Bunun dışında Ösymden 487 ve 487-3 geçer.
            487 ego hattıdır ankarakart gerekir ulus- opera-sıhhiye-ankara arena(burdan ulus yönüne geri döner)-Atatürk spor salonu(19 Mayıs stadı önü)-(tekrar) ulus( asbü önü)- dışkapı-aydınlıkevler istikametinden ösymye doğru gider. Cumartesi 25 dkda, pazar 30 dkda bir ulustan hareket eder.
            487-3 beyaz minibüs olan halk otobüsüdür, paralıdır kartlı değil. Atatürk spor salonunu önünden( ulustan 19 Mayis stadına giderken) kalkar, aski-k.karabekir caddesi-dışkapı-aydinlikevler istikametinden ösymye doğru gider. Cumartesi 8 dkda pazar 9-10 dkda bir hareket eder( egoya göre)

ek bilgi;

ayrıca uçakla gelecek arkadaşlar tekrar şehir merkezine gelmesin, ya esenboğa çıkışına yürüyüp ankara yönüne giden 487 ve 487-3 otobüslerine ordan binip ösym duraginda inin ya da belko air şoförlerine bi rica edin indirirlerse ne ala indirmezlerse saray'da ya da pursaklar'da inip geldiğiniz yöne doğru(esenboğa'ya doğru) giden sayılan hatlara ( ankarakartiniz yoksa 487-3 nolu beyaz minibüslere) binip ösymye varın.

Ben eğer vakit varsa, elde çanta yoksa ve bulurum derseniz esenboğa çıkışına yürümenizi tavsiye ederim belkoya 11 lira vermeye gerek yok.

Ek bilgi 2;

Aştiden gidecekler için ya havalanına giden havaş otobüslerine binip sorun indirirlerse ne ala indirmezlerse pursaklarda esenboğa yönüne giden 487 ve 487-3 e binin. Ya da ankaray, aşti servisi gibi araçlarla kızılaya gelip kızılaydan tarif 496ya binin.

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

Rorschach159 genclerbirlikli 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
            • E
              Enki Son düzenleyen:

1 aydır sınava çalışıyorum ne umutlarla şimdi giremicem mi sınava.

• Rorschach159
                Rorschach159 @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli gamadan ortalama kaç dkda salonda oluruz? 30km görünüyor

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
                -Rorschach in Watchmen

genclerbirlikli 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • genclerbirlikli
                  genclerbirlikli @genclerbirlikli Son düzenleyen:

@genclerbirlikli ek bilgi;

ayrıca uçakla gelecek arkadaşlar tekrar şehir merkezine gelmesin, ya esenboğa çıkışına yürüyüp ankara yönüne giden 487 ve 487-3 otobüslerine ordan binip ösym duraginda inin ya da belko air şoförlerine bi rica edin indirirlerse ne ala indirmezlerse saray'da ya da pursaklar'da inip geldiğiniz yöne doğru(esenboğa'ya doğru) giden sayılan hatlara ( ankarakartiniz yoksa 487-3 nolu beyaz minibüslere) binip ösymye varın.

Ben eğer vakit varsa, elde çanta yoksa ve bulurum derseniz esenboğa çıkışına yürümenizi tavsiye ederim belkoya 11 lira vermeye gerek yok.

• BaşMüfettiş
                    BaşMüfettiş Son düzenleyen:

Zaten e sinav olacaginda belliydi, sacmalik silsilesi bunu takip edecekti .

• genclerbirlikli
                      genclerbirlikli @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 496 nın durak sayısını bulamadım hocam ona bağlı olarak değişir ama yarım saati çok rahat aşar.

• genclerbirlikli
                        genclerbirlikli @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 hocam açıklamada duraklar yazıyormuş, tahmini 40-45 dk sürer çok durağı yok. Ama erken gitmekte her zaman fayda var

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • S
                          Sucuklu_Oralet Son düzenleyen:

Acemi Birliğim : İstanbul 4.Levent Mehmet Ali Erbil Kışlası
                          Usta Birliğim : Ankara 31.Zırhlı ÖSYM "Alayına Kodumun" Komutanlığı

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 9
                          • O
                            olursaolur @Sucuklu_Oralet Son düzenleyen:

Su sinava basvurmadim diye kac gun vicdan azabı çektim simdi iyiki bulasmamisim diyorum

• T
                              terkiphatasi Yasaklı Son düzenleyen:

Osym yi aradim sinav TEK GUN yapilacak dedi israrla sordum duyurularda bile 26 ve 27 yaziyo dedim biraz bekletti tekrar dondu kesinlikle tek gun yapilacak dedi

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                              • Y
                                ygmr @yasaklı Son düzenleyen:

@yasaklı 3 aşama derken ?

• E
                                  emestina Son düzenleyen:

Ösym'yi aradım arkadaşlar bana da sınavın 26sında ankara'da olacağı söylendi. sınava başvuran az olduğu için başvuruların tümü ankara'da toplanmış kılavuzda da belirtilmiş bu durum dedikleri bu.

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • E
                                    Enki Son düzenleyen:

şimdi hiç istanbul ve izmirde girecek varmı yoksa sadece ankaraya mı yönlendirdiler herkesi.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • K
                                      kombassankoma Son düzenleyen:

Yok öyle bir şey, benim istanbul

• T
                                        terkiphatasi Yasaklı @Enki Son düzenleyen:

@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

şimdi hiç istanbul ve izmirde girecek varmı yoksa sadece ankaraya mı yönlendirdiler herkesi.

Ben istanbulda gircem

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • 1
                                          1umut @emestina Son düzenleyen:

@emestina hocam basvuru sirasinda o sinsice yazilmis maddeyi gormustum. Adaylar duruma gore baska sehirlere yonlendirilebilir diye, planlanmis sinsilik.

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • A
                                            aaffana Son düzenleyen:

abi ösym nin de her personelin dediğine inanmayın işkembe den atmak onlare için de gerçerli

• 1
                                            • 2
                                            • 82
                                            • 83
                                            • 84
                                            • 85
                                            • 86
                                            • 321
                                            • 322
                                            • 84 / 322
                                            • İlk ileti