2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Ortam biraz sakinlediğine göre bir şeyler söylemek istiyorum. Anlaşılan o ki sınava girecek kişi sayısı tüm sınav merkezleri kontenjanı üzerinde olsa idi göz göre göre aynı kadro için farklı sorularla farklı günlerde sınava alınacakmışız. Şimdi de farklı bir mağduriyet yaşandı ve insanlar iki gün içinde tüm planlarını değiştirmek zorundalar.
Kaç yıllık kurum bir sınav organizasyonunda bu kadar saçmalamamalıydı ve elbette geçmişinin böyle şeylerle dolu olduğunun da farkındayım bunu söylerken. Şimdi istedikleri şehirde sınava giremeyecek arkadaşlar malum maddeden dolayı zaten “durumu biliyordunuz” muamelesi görecekler, tıpkı sayı fazla olsaydı farklı sorularla aynı kadroya personel alma adaletsizliğine “haksızlık bu” diyecek olanlara söylenecek olan gibi. En başta kendimi muhatap alarak söylüyorum olan bitenden ders alalım ve iş adabı, ahlakı, hak, hukuk, liyakat, ehliyet üzerine her fırsatta düşünelim.
-
Kurum mağduriyeti gidermek isterse giderir.Bence en iyi çözüm yolu fazlalık kişiler için kitapçık basmak.Yine bir adaletsizlik olacak ama en azından adaletsizliğin içindeki en adaletli yöntem olur.
-
Sayıstay denetçiliği sınavını e- sınav seklinde yapan kurumdan kaliteli hizmet ve adalet beklemeyiniz. Muhtemelen bu kararı alan kişiler sınavın içeriğinde hangi dersler olduğunu bile bilmiyordur hatta karar alınırken şu konuşma geçmesi "eee nolcak işte ekrandan okuyup yapsınlar yapan böyle de yapar boşu boşuna bize masraf çıkartmasınlar" kuvvetle muhtemeldir.
-
o değil de ABİ ANADOLU ÜNİV. FİNALİNE GİREMEYECEĞİM. BİRAZ DA ÇALIŞMIŞTIM YA:((( GİTTİ BU DÖNEM....
-
PAZAR SABAHA DA DÖNEYİM BARİ DE BELİK İKİNCİ OTURUM DA BİŞEYLER OLUR.
-
Eskiden bankalar imzalatırdı sayfalarca küçük küçük puntolu maddeler şimdi de aynısını ösym yapıyor. Sınavla ilgili en önemli maddeyi kılavuzda sıradan bir madde gibi yayınlamış herkes de okudu kabul etti tabi.
İşin kötü yanı bu durumları bimerden ilettiğimizde dilekçeler direkt ösym ye gidiyor zaten başbakalnlığın haberi olmuyor. İnşallah farkına varılır artık kurumun yaptığı bu adaletsizlikler.
-
Muhasebe kısmında hesaplama olayı nasıl olacak benim kafam hala orda şimdi.
-
E ydsye girmis kuzenimin tavsiyesi “ sinav oncesi tv telefonla filan ugrasip gozunu yorma” seklinde oldu. Esinava yonelik en onemli tavsiyesi bu. sinav aninda goz yorulabilyormus. Gerci bizde sure az, yorulana kadar sinav biter ama olsun:)
-
@1umut :()
-
NEYSE OLAN DA HAYIR VARDIR. AMA BU DURUMU BİR ŞEKİLDE BİR YERLERE BİLDİRMEK LAZIM. MAĞDURİYET OLUYOR SONUÇTA. CİMER MAKUL BİLDİRMEK İÇİN
-
Oruc agizla sovdurecekler yemin ederim iki elleriyle bi seyi dogrultamiyorlar ben mecburmuyum birdaha ucak biletine para vermeye zaten kiytirik sinavina almissin 200 tl
-
Yeni kimlik için başvuru yapmıştım 2 hafta oldu gelmedi henüz bazen 1 ay sürdüğü oluyormuş sıkıntı yaşamayayım diye ösym ye sorup öyle başvurmuştum ona rağmen tedirginim inşallah sorun yaşamam kuruma zerre güvenim yok
-
@ofa gecici kimlik belgesi veriliyo hocam onu alin nufustan bence
-
Allah belanı versin başkent kariyer bunlar nasıl deneme böyle. bütün bildiklerimi unuttum resmen.
-
@fc-real-gdp kahkaha attım. dostum ben sana çözme dedim. Hakikatten faciaydı.
-
@fc-real-gdp ısrarla niye bitirmeye çalıştin hocam sende ya
-
@1umut hocam emanet durumuyla ilgili bir şey biliyor musunuz? Orada bir de emanet mağduriyeti olmasın.
-
@ceronimo nolur nolmaz abi 30-40tl paranı kimliğini giriş belgeni al git en kötüsü verirsin bi yere
-
Şu emanet mevzusu da ayrı komedi neler gördüm.Birinde arabanın kontağıyla yakalandı giremedi.Kimseye bırakamadı gitti arabanın içine attı.d Telefonu ayakkabısının içine atıp tuvalette alanlar mı dersin,hızmayla giremeyip burnundan sökenler mi.Paso,madeni para vb. ile yakalanıp ağacın içinde gizli bölmeye saklayanlar mı.Ne yapsın 3 lira demir paraya 5 lira emanet parası.
Bu kadar sınav parası alınıyor neden bunlar düşünülmüyor dersem çok mu lükse kaçarım.Cidden hizmetten çok uzak bir kurum sadece soru hazırlamakla olmuyor ki onda da her sınavda 1-2 hatalı soru var. -
@fernando-reges Ankara için konuşuyorum herkese ayrı emanet dolabı varmış ücretsiz