2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
İstanbul +1
-
Sınav üç oturum ama ayrı ayrı molalı oturum mu bunlar dönüş biletini ona göre alalım
-
@venica 3 oturum derken. 1,5 saat işte gircez çıkcaz
-
@venica molali ve 3 oturum degil hocam 90 dk tek oturum .
-
aynı parayı verdiğim sınavda bile fırsat eşitliği yok.
-
Çiftlik Bank mağdurları bu kadar mağdur olmadı.
-
Saçma salak bir protokoldü zaten esınav merkezlerinin kontenjanı belli.Başvuru sayısı kontenjanı aşsaydı ne olacaktı belli değil.Madem öyle başvuru esnasında izmir kontenjanı dolu deseydi de ben başvurmasaydım.Saçma salak iş yapıyolar.Hadi böyle bişey yaptınız bari bi 8-10 gün evvel açıklayın sınava kalmış 3 gün rakip elemeye mi çalışıyolar anlamadımki.
-
Harbi lanet olsun bu sisteme böyle kuruma arıyoruz haklısınız diyoruz haklıyız ama bu uğranılan haksızlığı giderecek kimse yok ortada
-
Bimer ve Cimere yazalım arkadaşlar belki paramızı iade ederler zor ama
-
ee bu protokolde 2 günde yapılabilir diyodu yapsınlar 2.günde bizi.
-
aşti'den esenboğa e sınav merkezi'ne nasıl ulaşım sağlayabiliriz? ankara'yı bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. yaşadığım şehirde havaalanı yok mecbur otobüsle gidicem.
-
Egitimle ilgili bir kurum insanı ancak bu kadar egitimdem soğutabilir her seferinde iyi bir sey olsun diye ümit ederken daha berbat etmeyi basariyorsun tebrikler OSYM
-
@emestina hocam geçmiş sayfalarda detaylı şekilde anlattım, az biraz gerileri okuyun lütfen sürekli aynı giriyi paylaşmak gereksiz
-
@emestina Ankaray'a binin sonrasında ya Kızılay'dan otobüsle ya da normal metroya geçip Sıhhiye'de iner oradan köprü altındaki otobüs duraklarından 487'ye biner gidersiniz. Ben eyds için sıhhiyeden binmiştim, kızılaydaki tam durağı neresidir bilemiyorum fakat gençlerbirlikli yukarıda da açıklamış sanırım onu.
-
@genclerbirlikli 11 gibi çıkmak lazım ne olur ne olmaz. Sonuçtaa bekleme salonu varmış orda bekleyebiliyormuşuz
-
Arkadaşlar herkes bu e denemeyi çözsün çünkü orda bişey anlatılmayacakmış. Önce TC ile sınava başlıyoruz daha sonra masalardaki webcam ile fotoğrafımızı çekeceğiz. Sınav esnasında kullanacağımız menüler var. Boş bırakmak için yıldıza basın gibi. Bir iki sefer çözün eliniz alışsın
-
@rorschach159 ben olsam 11 de otobüse binecek şekilde ayarlardım kendimi
-
@terkiphatasi ben izmir’de gireceğim kardeşim.
-
Arkadaşlar bu linkte her şey anlatılmış e sınavla ilgili. Bir 3-4 dakkikanızı ayırıp bir göz atın.
-
Allah belasını versin bu kurumun. Istanbulu tercih etmiştim ankara esenboğa çıkmış. 200 lirada haram zıkkım olsun. Girmiyorum sınava