2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Sınava girmek istemeyenlerin ücret iadesi yapılacak mı
-
ben sınavımın nasıl geçtiğine bakmaksızın -ki iyi geçtiğini düşünüyorum ve görüyorum- sınava başvuracam, yoksa saçma sapan bir durum olacak
-
İzmir İstanbul'da girenler sorular yayınlanmış , bakın durum iyiyse girmeyin ben böyle saçma sapan bişey görmedim. Bu kurumu kim yönetiyor ? Kim alıyor bu kararları .. insan önünü arkasını dusunmez mi . Farklı sınavlara giren adayları aynı sıralamaya nasıl koyacaksın.. bir hafta sonuna sozlesmisler gibi 4 kurum sınav koyuyor bunun üstüne . Ben belki ilk sınavdan sonra öldüm , belki bir sorunum var sınava giremicem 200tl yi bari iade edin giremicek olanlara . Yazık.. dicek baska söz bulamıyorum!
-
İnsandan şaşırma güdüsünü aldılar.
-
İyi ki mağduriyet yasatmadilar , vmy ile ayni gün , helal valla
-
Sayıştay zaten gözümde bitmişti şuan tükendi
-
ösym'dekiler ne içiyor acaba merak ettim.
-
Memleketin en istikrarlı kurumu ÖSYM'dir. Yıllardır insanları bu kadar istikrarla ve ısrarla mağdur eden başka bir kurum yok.
-
Böyle bir şey olamaz. Başka tarih yokmuş gibi tüm sınavlar aynı tarihte, vmy'ye girmek uğruna kaç tane sınava giremeycez. Yani lanet olsun artık sayıştaya girmesem olur ama sınav masrafları ne olacak çıt yok üstüne yattılar. Girmeyen için sınav ücret iadesi o da yok Yani zaten işsiziz zordayız birde bunlar vuruyor. Gerçekten yazıklar olsun insanlar nasıl bunaltılır ülkeden,hayattan bıktırılır bize bire bir yaşatıyorlar.
-
@can-mavi sen hangisine gircen kardeş üzüldüm sizin için çok ya bu kadar düşüncesizlik olamaz
-
Yeni bakana yazalım vm yi eylüle alsın?belki ikna olur
-
Hakikaten duyurunun fiyaskoluğu bir yana ankaraya gidenlerin maddi mağduriyeti ne olacak yazık günah bu insanlara ülkenin dört bir yanından bu sınav için giden insanlar var sınavın rezilliği bir yana harcadıkları para bir yana baştan aşağı rezillik ötesi bir durum...
-
" ...
Sıkıntıdan içim doldu hâkim beğ.Mülkün temeliydi adalet hani? ...
Bizim hak temelde saklı mı yani?
Çıkartıp ta versen kim olur mâni?
Yoksa hırsızlar mı çaldı hâkim beğ? !
... " -
Dostlar bu kadarı da namussuzluk ama.İlla başımıza gelince mi ses çıkaracağız? Ziraat,PTT,VMY çakışmasında da kimse sesini çıkarmadı.Hatta sevinenler bile oldu.Şimdi yine bir kabulleniş ve sessizlik var. Haksızlık karşısında sustukça haksızlık,zulüm artıyor.
-
Ne denebilir ki gerçekten artık hiç bir şeye şaşırmıyorum Allah hepsinin bin bir Türlü belasını versin bunu yapanların
-
@ua1905 hocam bence tarih konusunda mağduriyeti ösym yaratmadı. sayıştay yazılı sınavı bir aksilik olmasa 11-12 ağustosta yapılacaktı. mağduriyeti sonradan maliye bakanlığı, ptt ve ziraat bankası yarattı.
-
Allah bildiği gibi yapsın başka hiç bir şey diyemiyorum.
Böyle salak şeylerle uğraştığım icin bir kere daha kahroldum. Ben ile çakışması ne demek yazıklar olsun öyle şey varki söylecek kimse umursamicak nasılsa girenlerin yolu açık olsun türkiye derecesi olan biri olarak giremiyorum -
Sacmalik1-
Bı kere Esenboğa'da girenler basılı ortamda sınava girecek. Diğerleri elektronik ortamda değerlendirilecek.Saçmalık 2-
Diğer illerde girenler elektronik ortamdaki değerlendirmeye ne kadar güvenebilecek! Ya beklediği puanı alamazsa itiraz hakkını kullananlara " madem şüphen vardı 12 Ağustos tarihindeki sınava girseydin" derler mi?Saçmalık 3-
Esenboğa'daki cezalandiriyorsun sanki rezaletten orada girenler sorumluymuş gibi diğer illerde girenlere ikinci bir hak veriyorsun!Üstelik 12 Ağustos tarihindeki sınav bakalım daha kolay mı yoksa zor mu olacak!
-
@fc-real-gdp o tarih klasik sınav tarihiydi ösm beceremdi ilk sınav doğal olarak boş kaldı bir nevi o tarih diğerleri doluştu diğerlerinin yaptığı da haksızlık ama burda ÖSYM sadece tarihle haksızlık yapmıyor bir çok haksızlık var.Hani ne oldu bizim masraflar yada ben sınava girmiyorum sınav para mı verin da yok ayrıca ankara da girenler yine e-sınav iken diğer illerdekiler kağıt üstünde sınava girecek bu adil mi? ya da İstanbul izmir de girenler ya eski sınavı saydıracak ya yeniden girecek adamın iyi geçtiyse eskiyi saydırır şimdi vmy ye girer ama ankaradakiler için böyle bir sanş yok ve utanmadan bir de sınav ücreti alınmayacak diyor hangi haksızlığa yanalım bir değil ki
-
O sınava ankarada girmeyi ben istemedim izmir istanbulda gitseydim şuan rahatca vmy ye gidecektim böyle adalet olamaz allah belanızı versin inşallah.
Suçum günahım olmadan onlar yüzünden yaşadıklarımızla haram zıkkım olsun herşey. Sinirden haksızlıktan çıldırmak üzereyim